Antena Căutare

Explozie puternică la o brutărie pariziană! Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt rănite - FOTO

O explozie puternică s-a produs duminică dimineață la o brutărie aflată în centrul Parisului. Patru persoane, între care doi pompieri, şi-au pierdut viaţa, iar alte 30 sunt rănite.

UPDATE 14.47. Patru persoane, între care doi pompieri, şi-au pierdut viaţa în urma exploziei de la o brutărie din Paris, iar alte 30 sunt rănite, conform celui mai recent bilanţ.

O explozie puternică s-a produs duminică dimineață la o brutărie aflată în centrul Parisului. Bilanțul inițial a fost de 20 de persoane rănite, între care și un pompier. Mai multe clădiri, dar și mașini, au fost distruse sau avariate.

În urma exploziei produse pe Rue de Trevise, în centrul Parisului, s-a declanşat un incendiu, iar opt maşini au fost incendiate, potrivit News.ro.

Explozia s-a produs la o brutărie de pe stradă. Cel mai probabil, ar fi vorba despre o scurgere de gaze care ar fi dus la dezastru, cred polițiștii.

Imaginile publicate de martori pe rețele de socializare arată distrugeri masive. Suflul a devastat mai multe clădiri. De asemenea, mașinile de pe stradă au fost distruse. Haos s-a instalat și pe străzile învecinate.

Autoritățile au lansat un apel populației, să evite zona unde s-a produs explozia, potrivit observator.tv.

Pompierii au intervenit masiv la locul deflagrației. Au venit inclusiv cu autospeciale cu scări, folosite pentru a ajuta locatarii de la etajele superioare din clădirile avariate de suflu.

Donald Trump se pregăteşte să declare construcţia zidului de la frontiera cu Mexicul, urgenţă naţională... Noi scene de război în Franța! „Vestele galbene” și forțele de ordine, din nou la atac - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x