Antena Căutare

Prime uriașe la o fabrică! Angajații au avut un șoc când au pus cardurile în bancomat: „Ne-am plătit datoriile”

O gafă de proporții s-a produs săptămâna trecută la o oțelărie din Belgia, acolo unde angajații au avut parte de cea mai mare surpriză din viața lor.

O gafă de proporții s-a produs săptămâna trecută la o oțelărie din Belgia, acolo unde angajații au avut parte de cea mai mare surpriză din viața lor. Anunțați de conducerea întreprinderii că vor încasa o primă de 100 de euro, oamenii au mers pentru a-și scoate banii de pe carduri, însă când au introdus cardurile în ATM-uri au avut parte de un mare șoc. Soldul fiecărui angajat era suplimentat cu 30.000 de euro.

Ce lovitură. Ești client al Băncii Transilvania? Se întâmplă înainte de Crăciun. Mulți clienți sunt afectați direct

Mulți dintre angajați s-au grăbit să își ia banii din conturi, în vreme ce alții au anunțat conducerea fabricii despre acest episod. După ce au primit vestea, contabilii belgieni au investigat cazul și au ajuns la concluzia că din cauza unei erori, fiecare angajat a primit respectiva sumă.

Acum, șefii oțelăriei fac eforturi pentru a-și recupera banii de la angajați, însă procedura este complicată pentru că mulți dintre aceștia au cheltuit o sumă consistentă din sumele ce se aflu în conturile lor: „Eu mi-am plătit datoriile mai vechi, deja. Nu am făcut nicio ilegalitate”, a spus unul dintre beneficiarii primei record.

E jale! Clienții unei importante bănci din România au primit vestea. Au fost ÎNCHISE!

Se pare că pentru a-și acoperi „gaura”, care se ridică la exorbitanta sumă de 7 milioane de euro, proprietarii fabricii vor apela la o firmă de avocatură și îi vor acționa în instanță pe cei cre au refuzat să returneze banii.

Lege fără precedent. Românii din Italia, în pericol să-și piardă mașinile și să plătească amenzi uriașe!... "Îmi hrănește sufletul și inima. Asta face România!" Prințul se pregătește să devină rege. Charles al Marii Br...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x