Antena Căutare

O femei și-a sunat soțul din mijlocul incendiului devastator din California: ”O să mor, te iubesc!” Ce a urmat

Incendiile din California au lăsat în urmă imagini apocaliptice. Nu mai puțin de 50 de persoane și-au pierdut viețile, iar acum ies la iveală povești sfâșietoare. Este și cazul unei asistente care a crezut că va muri în urma flăcărilor puternice. 

Incendiile din California au lăsat în urmă imagini apocaliptice. Nu mai puțin de 50 de persoane și-au pierdut viețile, iar acum ies la iveală povești sfâșietoare. Este și cazul unei asistente care a crezut că va muri în urma flăcărilor puternice.

Nichole Jolly, care lucra ca asistentă în California, a crezut că își va pierde viața după ce a fost evacuată din spitalul unde lucra și mașina i-a luat foc, scrie skynews.co.uk.

Joly, împreună cu colegele ei asistente au salvat 60 de pacienți și i-au ajutat să părăsească zona în siguranță, în timp ce flăcările se extindeau spre ei. După, li s-a spus să se urce în mașini și să conducă spre o zonă sigură.

Incendiile devastatoare din California, văzute din spațiu! 50 de persoane au murit arse de vii, iar alte sute de mii au fost evacuate

”Am început să conducem și mașina mea a luat foc și a fost total cuprinsă de flăcări. Taxiul s-a umplut de fum. L-am sunat pe soțul meu și i-am spus: „Cred că o să mor, te iubesc, spune-le copiilor că îi iubesc”. Mi-a spus: „Nu muri, fugi”. Am închis telefonul, m-am dat jos din mașină, flăcările îmi atingeau pantalonii”, a povestit asistenta.

De asemenea, ea a precizat că răspunsul soțului ei a ajutat-o să se salveze.

”Am fugit la mașina prietenei mele cele mai bune și am văzut cum se topea sub ochii mei. Nu am putut deschide ușa, pentru că mânerul din plastic se topise. Și am bătut în geam, nu a răspuns, și m-am gândit că este moartă. Nu puteam sta acolo, focul era lângă mine, pantalonii mei începeau să ardă”, a povestit femeia.

Bilanțul victimelor celui mai distructiv incendiu din California a crescut dramatic: „ A ars tot, toate locurile în care mergeam, toţi oamenii pe care-i ştiam”

Ulterior, însă, ea a început să fugă și a fost salvată de pompieri. Ba mai mult, chiar și prietena ei a supraviețuit, întrucât se afla într-o mașină în spatele ei.

Bilanțul morților în urma incendiilor din California a ajuns la 50, sute de persoane fiind încă dispărute. Autoritățile americane le descriu drept cele mai tragice și mai costisitoare din istoria statului.

Imagini strigătoare la cer! Un bebeluş de două luni a fost găsit în cimitir, printre morminte... Un cutremur 6,5 grade, urmat de mai multe replici, s-a produs într-o regiune a Rusiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x