Antena Căutare

O femeie a adormit în timpul unui zbor și s-a trezit în beznă, în avionul încuiat: ”Am avut un coșmar! Nu știu cum s-a putut întâmpla asta!”

O femeie care a călătorit cu un avion al unei companii aeriene a tras o sperietură zdravănă în momentul în care s-a trezit singură în aeronava aflată la sol și cu luminile stinse. 

O femeie care a călătorit cu un avion al unei companii aeriene a tras o sperietură zdravănă în momentul în care s-a trezit singură în aeronava aflată la sol și cu luminile stinse.

Tiffani Adams a dezvăluit, în cadrul unei postări pe pagina de Facebook că a zburat cu un avion pe ruta Quebec-Toronto. La un moment dat, însă, a adormit la scurt timp după decolare, pe unul dintre rândurile goale ale aparatului. Ulterior, însă, ea s-a trezit în beznă totală, după aterizare, în momentul în care avionul era remorcat în afara Aeroportului Internațional Pearson din Toronto.

Citește și: Accident aviatic grav! Un avion cu 157 de persoane la bord s-a prăbușit! Autoritățile: ”Nu există supraviețuitori!”

”Mi-am spus, am un coşmar (pentru că) serios cum se poate întâmpla acest lucru”, a spus ea.

Speriată, tânăra a reușit să ia legătura cu un prieten, înainte ca telefonul să i se închidă.

”Am încercat să mă concentrez asupra respiraţiei şi să-mi controlez atacul de panică, în timp ce încercam să-mi încarc telefonul conectându-l la toate prizele USB pe care le-am găsit”, a povestit ea, dezvăluind că eforturile ei au fost inutile, întrucât curentul fusese oprit.

După mai multe minute petrecute în avion, tânăra a reușit să deschidă una dintre ușile avionului, însă se afla la 15 metri înălțime de sol. În cele din urmă, însă, ea i-a atras atenția unui șofer de pe o mașină care transporta bagaje.

Citește și: A deschis ușa de urgență, încercând să ajungă la toaletă: ce s-a întâmplat cu avionul

”A fost şocat, m-a întrebat cum au reuşit să mă lase în avion”, a povestit ea. ”Îmi pun şi eu aceeaşi întrebare”, a afirmat femeia.

În urma incidentului, reprezentanții companiei au declarat că incidentul a avut loc la începutul lunii iunie și și-au cerut scuze pentru neplăceri. Au declarat, de asemenea, că investighează incidentul, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc.


Contraamiralul iranian Hossein Khanzadi amenință SUA cu o nouă ripostă fermă, după distrugerea unei drone... Video. A fost ales cel mai urât câine de pe planetă. Cum se numește și cum arată în toată splendoarea lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x