Antena Căutare

A angajat patru bărbați din mafie ca să-i ucidă fostul iubit! Motivul pentru care omul de 40 de ani a fost zidit de viu

O femeie supărată foc pe iubitul ei a decis să se răzbune într-un mod cumplit. Mai exact, a plătit patru bărbați care fac parte din mafia siciliană pentru a-l ucide pe bărbatul care îi trădase încrederea. 

O femeie supărată foc pe iubitul ei a decis să se răzbune într-un mod cumplit. Mai exact, a plătit patru bărbați care fac parte din mafia siciliană pentru a-l ucide pe bărbatul care îi trădase încrederea.

Supărată foc că bărbatul de 40 de ani, un individ din Albania, i-a furat bijuteriile, femeia a angajat patru bărbați să-l omoare. Astfel, aceștia au decis să îl zidească de viu într-un zid pe bărbat când acesta încă era în viață.

Lamaj Astrid, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a dispărut în 2013. Șase ani mai târziu, însă, în urma unei anchete făcute de procurorii anti-mafia din Sicilia, a ieșit la iveală faptul că bărbatul a fost zidit de viu în peretele unei vile din Senago.

”Actul de zidire a fost o practică foarte comună al mafiei siciliane”, a declarat Salvatore Lupo, profesor de istorie contemporană la Universitatea din Palermo, expert renumit în istoria mafiei Cosa Nostra.

Femeia, care era bijutier și care avea contacte importante în mafie, a apelat la acest gest pentru că nu a putut accepta să fie părăsită şi nu a iertat omul care i-a furat o parte din bijuterii.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva. În 2009, scheletul unui bărbat a fost găsit într-o peşteră de la Rocca Busambra, lângă Corleone. Un test ADN şi o investigaţie îndelungată a confirmat cum cadavrul aparţinea primarului Placido Rizzotto, ucis de şefii Corleone în 1948.

Tragedie de nedescris! 11 bebeluși au murit, în spital, în mai puțin de 24 de ore, din cauza infecţiilor din sânge... Accident aviatic grav! Un avion cu 157 de persoane la bord s-a prăbușit! Autoritățile: ”Nu există supraviețuitori!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x