Antena Căutare

O femeie a făcut cancer de piele, după trei ședințe săptămânale de solar. Boala i-a ‘mâncat’ o parte din nas

Pentru frumusețe, multe dintre femei ajung să recurgă la cele mai nesănătoase metode. Conștiente că și-ar putea risca sănătate și chiar viața, acestea nu dau înapoi, împinse de standardele de frumusețe pe care societatea la impune. 

Pentru frumusețe, multe dintre femei ajung să recurgă la cele mai nesănătoase metode. Conștiente că și-ar putea risca sănătate și chiar viața, acestea nu dau înapoi, împinse de standardele de frumusețe pe care societatea la impune.

Este și cazul unei femei din Statele Unite ale Americii, care a dezvoltat cancer de piele din cauza expunerii excesive la razele ultraviolete ale solarului. Boala a avansat atât de mult, încât cancerul i-a ‘mâncat’ o parte din nas.

Jade Thrasher, în vârstă de 26 de ani, a început ședințele de bronzat de la 15 ani. În ultimii 11, tânăra mergea săptămânal la solar, iar în ultimii 2-3 ani, şedinţele au crescut de la o vizită, la 3 pe săptămână, fiecare de câte 20 de minute.

Încă din 2014, Jade a observat că ceva nu este în regulă cu pielea ei. Pe măsură ce trecea timpul, pielea se cicatriza, iar cel mai evident semn că a făcut cancer de piele era rana formată pe nas, care, în timp, s-a transformat într-o gaură.

Medicii au fost nevoiţi să taie o bucată din nasul ei, altfel tumora care se formase în acea zonă se putea extinde în tot corpul.

După calvarul pe care l-a trăit, Jade a făcut publice câteva fotografii cu efectele devastatoare ale solarului. Femeia a vrut să le avertizeze pe toate fetele să nu exagereze cu şedinţele deoarece pot dezvolta cancer de piele. Aceasta afecţiune se instalează treptat şi sigur, şedinţa după şedinţă, scrie dailymail.co.uk.

Peste 2.000 de căluți de mare morți au fost descoperiți într-un pachet poștal. Erau folosiți pentru fabricarea unor afro... Jucăriile "Winnie-the-Pooh şi prietenii săi"", recondiţionate după 95 de ani şi expuse la New York Public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x