Antena Căutare

Video. Momentul în care piciorul unei femei a fost sfâșiat de un piton uriaș, în timp ce dormea: "Șarpele a intrat prin toaletă"

Dormea profund când a simțit o mușcătură puternică și și-a văzut piciorul plin de sânge. O femeie din Thailanda a suferit un șoc după ce s-a trezit cu un piton uriaș în pat. Șarpele ar fi ajuns în locuința femeii prin toaletă. 

Dormea profund când a simțit o mușcătură puternică și și-a văzut piciorul plin de sânge. O femeie din Thailanda a suferit un șoc după ce s-a trezit cu un piton uriaș în pat. Șarpele ar fi ajuns în locuința femeii prin toaletă. Momentul terifiant a fost surprins de camerele montate în dormitor.

Momentul groaznic filmat și făcut public pe internet surprinde exact traseul parcurs de pitonul salbatic, de la intrarea pe ușa camerei și până în patul lui Kaew Sudsopha, femeia de 75 de ani, care dormea.

Potrivit Daily Mail, camera de supraveghere instalată de fiul ei, pentru a-și monitoriza mama în vârstă, arată inclusiv scena în care șarpele mușcă piciorul femeii, care se umple instant de sânge.

"Am crezut că am un coșmar", a spus doamna Sudsopha.

"A fost o durere ascuțită în piciorul meu și m-am trezit. Am aprins lumina și am observat ceva care se mișca pe podea. Atunci am văzut șarpele", a mai povestit femeia.

Cuprinsă de spaima, Kaew a reușit să ajungă până în camera alăturată și să-l trezească pe fiul ei, Nakom, de 44 de ani. O ambulanță a fost chemată, iar medicii au dus-o pe femeie la spital.

Video. Momentul în care piciorul unei femei a fost sfâșiat de un piton uriaș, în timp ce dormea: "Șarpele a intrat prin toaletă"

Sarpele a fost capturat de specialiști și eliberat în sălbăticie. Încă nu știe cum a ajuns pitonul sălbatic în orașul Bankok.

Împăratul japonez Naruhito a urcat pe Tronul Crizantemei, la o zi după abdicarea lui Akihito... Începe războiul civil! Scene de groază: sute de răniți, mașini incendiate și militari ieșiți în stradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x