Antena Căutare

A murit decapitată într-un lift, din cauza căștilor pe care le purta! „Capul i-a rămas la parter, iar trupul a ajuns la etajul trei”  

O femeie din India a murit decapitată într-un lift de la locul ei de muncă, luni, din cauza cablului de la căștile cu care asculta muzică.

O femeie din India a murit decapitată într-un lift de la locul ei de muncă, luni, din cauza cablului de la căștile cu care asculta muzică.

Tragedia s-a petrecut în la o fabrică de articole din plastic aflată în orașul Vadodara din statul Indian Uttar Pradesh, unde lucra victima, o femeie în vârstă de 48 de ani, Sushila Vishwakarma.

Potrivit polițiștilor, capul femeii a fost găsit la parterul clădirii, iar restul corpului ei a fost dus de lift la etajul al treilea.

Polițiștii cred că femeia a murit decapitată în lift după ce cablul de la căștile pe care le purta s-a prins și s-a blocat în grilajul rabatabil al liftului.

„Acest lift, ce nu este acoperiș, este folosit pentru a căra bunuri de la un etaj la altul. Credem că atunci când s-a petrecut accidentul femeia își folosea căștile și, fără să se gândească, a încercat să își scoată capul în afara liftului ce a început să urce. Așa că trupul ei a fost dus până la etajul al treilea, la care voia ea să ajungă, dar fără cap”, a spus un polițist pentru Indian Express.

Trupul femeii a fost recuperate cu ajutorul pompierilor și a fost dat familiei, după ce a fost efectuată o autopsie.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla dacă exista vreo defecțiune la liftul la care s-a petrecut tragedia.

O elevă de 17 ani a fost omorâtă după ce a fost înjunghiată cu un cuțit! Alte persoane au fost rănite!... Inteligenţa artificială creează “portrete poetice” plecând de la un selfie şi un cuvânt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x