Antena Căutare

A murit după ce a fost atacată de un cocoș! Recomandările experților pentru astfel de atacuri

Cazul tulburător i s-a întâmplat unei femei în vârstă din Australia în timp ce strângea ouăle din coteţul găinilor. Cocoșul și-a înfipt ciocul și i-a perforat o venă varicoasă, provocând o sângerare fatală.

Cazul tulburător i s-a întâmplat unei femei în vârstă din Australia în timp ce strângea ouăle din coteţul găinilor. Cocoșul și-a înfipt ciocul și i-a perforat o venă varicoasă, provocând o sângerare fatală.

Pentru a proteja familia, numele și vârsta reală a femieii decedate, nu au fost făcute public. Incidentul şocant a stârnit reacţii de avertizare publică cu privire la „animalele domestice inofensive” care pot totuşi ucide.

Un profesor la Universitatea Adelaide din Australia și expert în criminalistică studiază cazurile de decese provocate de animale și a încercat să explice și cazul unei femie care a murit după ce o pisică a zgâriato pe un piciorşi doreşte să avertizeze asupra pericolelor la care se expun oamenii care au în preajmă animale.

„Înainte de toate vreau să încurajez oamenii în vârstă care au vene varicoase să scape de ele printr-o intervenţie chirurgicală simplă, întrucât mai ales ei sunt vulnerabili, venele lor se sparg uşor”, a spus acesta.

„Iar vârstnicii cu vene varicoase nu sunt vulnerabili doar la atacurile din partea animalelor: cercetările noastre au arătat că unii dintre ei au sângerat până la moarte doar pentru că s-au lovit la picior prin preajma casei.

Pisicile sunt un pericol destul de comun – acestor persoane care îşi fac de lucru pe lângă casă nici nu le-ar trece prin minte că pot muri din cauza lor.

Pisicilor le place să se frece de picioare şi glezne şi totodată să stea în spatele oamenilor, iar astfel ei se pot împiedica şi răni, mai ales dacă sunt persoane în vârstă”, a explicat cercetătorul.

Sute de elevi şi studenţi din Hong Kong au boicotat cursurile după un weekend de violenţe... A fost omorâtă pe scenă! O cântăreață a fost ucisă în timpul unui concert, în Spania, în fața fanilor îngroziți! Atenție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x