Antena Căutare

O femeie a murit in urma inundatiilor devastatoare de la Atena

Puhoaiele au facut prapad la Atena, unde o persoana si-a pierdut viata. Sute de case au fost afectate si mii de oameni au ramas fara curent electric. In Italia, ploile au maturat mai multe orase din regiunea Siciliei.

Imagini dramatice au fost surprinse in capitala Greciei, unde o femeie a fost la un pas sa moara inecata, dupa ce masina ei a ramas blocata intre suvoaie. A fost salvata in ultimul moment de cativa martori, iar fotografiile arata exact cat de periculoasa a fost toata situatia.

O alta femeie de 23 de ani a murit in urma unui atac de cord. Ea a reusit sa scape cu viata din masina sa, inconjurata de ape, insa a decedat la scurt timp.

Peste 800 de case din capitala elena au fost afectate de inundatiile provocate de o ploaie abundenta.

Si in Italia, ploile au facut prapad. In orasul sicilian Catania, a plouat atat de tare incat in doar 30 de minute, cantitatea de apa pe metru patrat a ajuns chiar si la 50 de litri. Din fericire, aici, nimeni nu si-a pierdut viata.

Scurgeri radioactive la un depozit de desuri nucleare din Washington... Poteste violente in Spania: Doi politisti raniti si peste 40 de manifestanti arestati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x