Antena Căutare

O femeie a tras câteva focuri de armă într-un McDonald's după ce a primit o porție rece de cartofi

Poliția din Georgia, SUA, a pornit o anchetă după ce o femeie a tras cu arma într-un restaurant McDonald's, ca un răspuns agresiv după ce și-a primit comanda, o porție de cartofi prăjiți. 

Poliția din Georgia, SUA, a pornit o anchetă după ce o femeie a tras cu arma într-un restaurant McDonald's, ca un răspuns agresiv după ce și-a primit comanda, o porție de cartofi prăjiți.

Clienta a fost în McDonald's pe Augusta Road, în Garden City, luni, 22 iulie, pentru a-și lua prânzul la fast-food. Cu siguranță masa nu a fost pe placul ei și nu a făcut-o fericită, pentru că la scurt timp s-a întors la tejghea și a început să se certe cu angajații pe motiv că porție ei de cartofi prăjiți era rece.

Potrivit WTOC, proprietarul restaurantului a explicat că managerul i-a adus o orție nouă de cartofi, de data asta încălziți, însă acest lucru nu a mulțumit-o pe clientă, nefiind suficient pentru a-și potoli frustrările.

În timp ce angajatul a plecat să îi aduce noua porție de cartofi, femeia l-a urmărit în bucătărie și a tras cu o armă în podea.

Se știe că toată lumea devine puțin irascibilă atunci când așteaptă după mâncare, dar această reacție produsă de foame e deja la un nivel cu totul nou.

Autoritățile au fost chemate la fața locului, iar Poliția orașului a sosit în jurul orei 14.45, dar au aflat că femeia plecase deja. Femeia a fost găsită pe Liberty Parkway și a fost reținută de poliței.

Jurnalele din Chatham County Jail arată că Garda City Poliția a reținut o femeie de 27 de ani, numită Lillian Shantel Tarver, în jurul orei 15:00, luni, pentru câteva presupuse infracțiuni.

Doamna Tarver a fost urmărită de poliție pentru mai multe infracțiuni precum jaf armat, posesie a unei arme de foc în timpul unei încercări de a comite anumite infracțiuni și comportamente nesăbuite, deși nu s-a confirmat dacă aceasta este aceeași femeie care a deschis focul din cauza cartofilor prăjiți de la McDonald's.

Acesta nu este singurul caz de acest fel. Un bărbat american a câștigat porecla "Angry Bagel Guy", după ce și-a dezlănțuit furia pe niște clienți și angajați la Bagel Boss East din Bay Shore, New York.

Chris Morgan, în vârstă de 45 de ani, a susținut că s-a enervat după ce fata din spatele tejghelei a început să râdă și să se smerească la el spunându-i că nu înțelege ce spune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: UNILAD

China a cerut Statelor Unite să nu se mai implice în Hong Kong... Elevă, care a terminat liceul cu 10, găsită moartă în mașina tatălui său! Părintele fetei a fost și el înjunghiat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x