Antena Căutare

„Vă rog, vă implor! Mi-am zis că dacă s-ar oferi cineva să mă omoare, aș accepta! Nu mi-am spălat părul de două săptămâni. Nu pot!”. O femeie cu COVID-19, mesaj în lacrimi, din spital! VIDEO

O femeie care s-a infectat cu noul coronavirus (COVID-19), în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a transmis un mesaj video, plângând, din spital. A făcut un apel emoționant la întreaga lume. 

„Vă rog, vă implor! Mi-am zis că dacă s-ar oferi cineva să mă omoare, aș accepta! Nu mi-am spălat părul de două săptămâni. Nu pot!”. O femeie cu COVID-19, mesaj în lacrimi, din spital! VIDEO

Femeia, Sharon Cook, a fost internată într-un spital din Regatul unit pe 23 martie, după ce s-a infectat cu COVID-19.

În prezent, deși a trecut de ce era mai greu, a fost diagnosticată cu sepsis cu punct de plecare pulmonar.

Mesajul ei, filmat în spital, femeia apare plângând și implorând oamenii să stea acasă, pentru a opri răspândirea noului coronavirus.

În plus, femeia și-a explicat simptomele și a spus că îi este extrem de dor de familia ei, pe care nu o poate vedea.

O morgă cât două stadioane, construită pentru morții de COVID-19! Imagini înfiorătoare! „Este pregătită pentru zeci de mii de cadavre!”

„Acum am sepsis cu punct de plecare pulmonar și nu pot vorbi foarte bine. Respir cam greu, dar am oxigen, așa că sunt bine.

Vreau doar ca oamenii să știe cât de important este să stea acasă. Nu merită să iască din case, chiar dacă le este dor de prieteni!”, a mai spus Sharon Cook.

„Dacă s-ar fi oferit cineva să mă omoare, aș fi acceptat”

Femeia a precizat că s-a simțit atât de rău din cauza infecției cu noul coronavirus, încât, dacă s-ar fi oferit cineva să o omoare, ea ar fi acceptat.

Cercetători din China, avertisment de maximă importanță pentru întreaga lume! „COVID-19 a suferit o mutație! Noua tulpină poate isca încă o pandemie!”

„Am avut febră și m-am simțit extrem de rău, timp de două săptămâni. Dacă s-ar fi oferit cineva să mă omoare, aș fi acceptat.

Acum, primesc antibiotice de două ori pe zi și mă chinui să respir, dar în rest, îmi este mult mai bine decât mi-a fost atunci.

Este îngrozitor că nu mă pot mișca, nu pot face nimic, pentru că rămân fără aer. Nu mi-am spălat părul de două săptămâni. Pur și simplu nu am energie. Îmi este foarte dor de casă.

Nu ieșiți afară! Consecințele pot fi îngrozitoare! Să trecem peste această pandemie și apoi vom avea timp să facem ceea ce ne place”, a explicat femeia.

Bolsonaro vrea o cooperare medicală şi logistică cu Trump împotriva noului coronavirus... Preşedintele PPE Donald Tusk are în vedere o excludere a Partidului Fidesz al lui Viktor Orban în urma unor măsuri ”mora...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x