Antena Căutare

Momentul în care un copil care se plimba pe stradă cu părinții este lovit, din senin, de o femeie! Părinții nu o cunoșteau pe individă

Un copil care se plimba pe stradă împreună cu părinții și cu sora lui a fost plesnit peste față, din senin, de o femeie care trecea pe lângă ei. 

Un copil care se plimba pe stradă împreună cu părinții și cu sora lui a fost plesnit peste față, din senin, de o femeie care trecea pe lângă ei.

Incidentul dramatic s-a petrecut în orașul Tbilisi, Georgia și întreg momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Astfel, în videoclipul făcut public se poate vedea cum copilul mergea liniștit pe stradă, alături de părinții lui, iar la un moment dat femeia l-a lovit în față.

Una mujer ataca a un niño con un cuchillo en plena calle en Videos

Mama copilului a intervenit imediat, însă, femeia a reușit să meargă mai departe după cea amenințat-o cu un cuțit pe care-l avea în geantă.

Părinții micuței au declarat că nu o cunoșteau pe femeie. Deși a fugit de la fața locului, aceasta a fost prinsă a doua zi. Este vorba de de o femeie de 51 de ani, care acum riscă să stea după gratii între șapte și zece ani, dacă va fi găsită vinovată.

Copilul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale pentru rănile pe care i le-a provocat la față.

Prezentatoare TV celebră, moartă în timpul unor filmări! Femeia avea 36 de ani și încerca să-și doboare propriul record... SUA nu vor prezenta componenta politică a planului de pace Israeliano-palestinian înainte de alegerile din Israel din se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x