Antena Căutare

O femeie și-a bătut soțul pentru că nu i-a răspuns dacă este frumoasă! Ce pedeapsă a primit agresoarea

O femeie de 20 de ani a fost arestată și acuzată de 2 cazuri de agresiune și violență în familie.

Pedeapsă sângeroasă în familie! O femeie și-a bătut soțul cu sălbăticie pentru că nu i-a răspuns dacă este frumoasă atunci când i-a cerut părerea! Ce pedeapsă a primit soția violentă

O femeie de 20 de ani a fost arestată și acuzată de 2 cazuri de agresiune și violență în familie.

Lizeth Guadalupe Ramírez, o femeie din Texas, și-a bătut soțul pentro că acesta nu i-a răspuns atunci când aceasta l-a întrebat dacă este frumoasă. Potrivit declarațiilor autorităților, femeia a declarat că bărbatul a atacat-o și a încercat să o stranguleze. În ciuda acestor informații, soțul a oferit o altă versiune a actului de violență petrecut între cei doi. Bărbatul povestește că erau la cinematograf atunci când femeia l-a întrebat dacă este frumoasă.

Bărbatul susține că acesta nu a auzit-o când a întrebat-o, fapt ce a revoltat-o atât de tare pe soție, încât au fost nevoiți să părăsească sala de cinematograf.

Se pare că din cauza supărării, femeia și-a lovit soțul în nenumărate rânduri, în drum spre casă, ba chiar și acasă a devenit agresivă cu un membru al familiei, atunci când a vrut să intervină în apărarea soțului.
Soția agresoare a fost nevoită să plătească o cauțiune de 16.000 de dolari, iar în prezent i s-a deschis dosar penal.

Privește și te cutremură! Minune de Paște în catedrala Notre Dame! A sfidat flăcările și a emis o lumină divină! „Aici e... Notre-Dame - Primăria din Paris alocă 50 de milioane de euro pentru restaurare. Poliţia face primele constatări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x