Antena Căutare

O fetiță de 12 ani, abuzată de 30 de bărbați, sub ochii tatălui ei! Mesajul cutremurător transmis mamei înainte de a mărturisiri grozăviile la care era supusă: ”Îmi pare rău!”

O fetiță în vârstă de 12 ani a trecut prin momente cumplite în ultimii doi ani, timp în care a fost abuzată de zeci de bărbați. Tatăl ei, însă, a permis acest lucru, iar micuței i-a fost teamă să-i povestească mamei. Acum, însă, s-a aflat totul. 

O fetiță în vârstă de 12 ani a trecut prin momente cumplite în ultimii doi ani, timp în care a fost abuzată de zeci de bărbați. Tatăl ei, însă, a permis acest lucru, iar micuței i-a fost teamă să-i povestească mamei. Acum, însă, s-a aflat totul.

Incidentul șocant a avut loc în India, iar acum tatăl fetei a fost arestat. Ar fi permis unor bărbați (30 la număr, conform datelor polițiștilor) să-i violeze fiica, acum în vârstă de 12 ani.

Drama de neimaginat a fetei ar fi început în urmă cu doi ani, când fetița avea doar 10 ani. Totul a ieșit la iveală de curând, când fetița a mărturisit prin ce a trecut. Ba mai mult, ea a dezvăluit că persoanele care au abuzat-o erau chiar prieteni de-ai tatălui și chiar mama ei a fost obligată să se prostitueze uneori.

Citește și: Agresiunile sexuale nu contenesc în România! Tânără găsită violată și sechestrată într-un apartament din Alexandria, după ce a sunat la 112 să ceară ajutor

A început să plângă atunci când am întrebat-o ce se întâmplă acasă. A mărturisit că familia ei stă foarte prost cu banii, iar bunica ei era grav bolnavă. Spunea că nu au bani nici de chirie și se temea că dacă tatăl ei va fi arestat, situația lor se va înrăutăți.”, a mărturisit fetița în fața unui consilier școlar.

De asemenea, situația era cunoscută și de unii dintre vecini, însă aceștia nu au alertat Poliția, pentru că le-a fost teamă de tatăl fetei. Unul, însă, a sunat la școala copilei, după ce a auzit-o plângând, iar astfel a fost demarată o anchetă. Tatăl fetei și alte două persoane au fost arestate.

Citește și: A evadat! Un deţinut extrem de periculos, închis pentru omor și viol, este liber pe străzi!

Ba mai mult, înainte de a mărturisi totul, fetița i-a scris cu creta, pe poartă, un mesaj mamei, în care i-a cerut iertare: ”Îmi pare rău, mama!”.

Boris Johnson promite propuneri cu privire la Brexit ”foarte curând”... Momentul în care un șoarece a căzut din tavan în sala de presă de la Casa Albă! Reporterii s-au speriat teribil: ”Pur și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x