Antena Căutare

O fetiță de 12 ani, trimisă în judecată pentru că a trimis o serie de emoticoane

O fetiță de 12 ani riscă să ajungă la o școală de corecție pentru o postare pe Instagram ce a conținut niște emoticoane ce pot fi intepretate ca amenințare

O fetiță de 12 ani riscă să ajungă la o școală de corecție pentru o postare pe Instagram ce a conținut niște emoticoane ce pot fi intepretate ca amenințare.

Utilizarea de emoticoane pentru a sintetiza stări de spirit într-un format compact este foarte eficientă, motiv pentru care a și câștigat o rată de adopție globală. Din păcate, aceleași emoticoane pot fi intepretate în foarte multe feluri, iar uneori, urmările sunt dezastruoase.

De această dată este vorba de fetiță în vârstă de 12 ani din Fairfax, Virginia – Statele Unite ale Americii. Respectiva este acuzată de autoritățile locale că ar fi amenințat școala pe care o frecventa prin intermediul unor emoticoane atașate unei postări pe Instagram.

În ordine, emoticoanele au fost un pistol, un cuțit și o bombă, atât. Oficialii școlii căreia i-au fost adresate emoticoanele nu au avut nici o problemă cu postarea, considerând că amenințarea nu este una reală. ,,Este un copil bun. Nu a mai avut probleme în trecut. Nu cred că este un caz în care era necesar un proces.”

Află și despre alte cazuri în care emoticoanele au creat unora probleme cu legea

Descoperire îngrozitoare! Corpul mumificat al unui neamţ, găsit pe un iaht în derivă... Amenzi usturătoare și pedeapsa cu închisoare pentru cei care postează astfel de poze pe Facebook! Copiii sunt în culmea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x