Antena Căutare

Caz șocant! O fetiță de 9 ani a murit după ce a mâncat o înghețată. Ce s-a întâmplat

O fetiță  în vârstă de 9 ani din Marea Britanie a decedat într-un spital de copii din Malaga, ca urmare a unei reacții alergice grave, după ce a mâncat o înghețată. Fetița se afla în vacanță împreună cu familia și a fost cazată într-un hotel din orașul Mijas.

Durere sfâșietoare pentru o familie! O fetiță de 9 ani moare după ce mânâncă o înghețată. Fetița se afla în vacanță cu familia, iar după masă a avut poftă de un mic desert. Cum s-a produs tragedia

O fetiță în vârstă de 9 ani din Marea Britanie a decedat într-un spital de copii din Malaga, ca urmare a unei reacții alergice grave, după ce a mâncat o înghețată. Fetița se afla în vacanță împreună cu familia și a fost cazată într-un hotel din orașul Mijas.

Serviciul de urgență pentru sănătate a primit sâmbătă, la ora 21:10, un telefon din partea hotelului din Mijas prin care se cerea asistență de urgență pentru fetiță.

Personalul medical a tratat imediat copila, care a suferit un stop cardiorespirator, și după ce au fost efectuate toate manevrele de resuscitare, au reușit să-i recupereze pulsul transferând-o la spitalul regional Costa del Sol, potrivit surselor Efe.

Fetița a fost adusă la acest spital pentru un posibil șoc anafilactic din cauza unei alergii de la înghețată, iar la scurt timp a fost transferată la Spitalul de Copii, unde a și murit câteva ore mai târziu.

Potrivit ziarelor locale, s-a confirmat că fetița avea alergie la lapte și la fructe uscate, problemă medicală care cel mai probabil i-a adus și cumplita moarte. Trupul neînsuflețit al micuței a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Malaga, unde urmează a i se efectua necropsia pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

Cum vor călători românii în Anglia după Brexit. Acte necesare pentru muncă și turism... Rusia amenință! Ce a dezvăluit despre noul armament pregătit pentru război. „Concurenții noștri nu au acces”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x