Caz șocant! O fetiță de 9 ani a murit după ce a mâncat o înghețată. Ce s-a întâmplat

 

Durere sfâșietoare pentru o familie! O fetiță de 9 ani moare după ce mânâncă o înghețată. Fetița se afla în vacanță cu familia, iar după masă a avut poftă de un mic desert. Cum s-a produs tragedia

O fetiță  în vârstă de 9 ani din Marea Britanie a decedat într-un spital de copii din Malaga, ca urmare a unei reacții alergice grave, după ce a mâncat o înghețată. Fetița se afla în vacanță împreună cu familia și a fost cazată într-un hotel din orașul Mijas.

Serviciul de urgență pentru sănătate a primit sâmbătă, la ora 21:10, un telefon din partea  hotelului din Mijas prin care se cerea asistență de urgență pentru fetiță. 

Personalul medical a tratat imediat copila, care a suferit un stop cardiorespirator, și după ce au fost efectuate toate manevrele de resuscitare, au reușit să-i recupereze pulsul transferând-o la spitalul regional Costa del Sol, potrivit surselor Efe.

Fetița a fost adusă la acest spital pentru un posibil șoc anafilactic din cauza unei alergii de la înghețată, iar la scurt timp a fost transferată la Spitalul de Copii, unde a și murit câteva ore mai târziu.

Potrivit ziarelor locale, s-a confirmat că fetița avea alergie la lapte și la fructe uscate, problemă medicală care cel mai probabil i-a adus și cumplita moarte. Trupul neînsuflețit al micuței a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Malaga, unde urmează a i se efectua necropsia pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI