Antena Căutare

Fetiță româncă de 2 ani, călcată de mașină în Spania! Copila a fost lăsată să moară în mijlocul drumului

"Vinovatul trebuie să plătească! Să fie închis! Vrem dreptate pentru Marta!" au fost strigătele de disperare ale unui grup de români, care adunați în jurul unei lumânări, cer dreptate pentru moartea Martei, o fetiță româncă de doar 2 anișori, ucisă în acea dimineață de șoferul unei furgonete.

"Vinovatul trebuie să plătească! Să fie închis! Vrem dreptate pentru Marta!" Acestea sunt strigătele de durere ale unei familii de români stabiliți în Spania! O fetiță de 2 ani a fost spulberată de o mașină și lăsată să moară în mijlocul străzii

"Vinovatul trebuie să plătească! Să fie închis! Vrem dreptate pentru Marta!" au fost strigătele de disperare ale unui grup de români, care adunați în jurul unei lumânări, cer dreptate pentru moartea Martei, o fetiță româncă de doar 2 anișori, ucisă în acea dimineață de șoferul unei furgonete.

Printre cei care cer dreptate, se află și mama Martei, sfâșiată de durere, în jurul unei lumânări aprinse în memoria îngerașului ei.

Femeia povestește că tragicul eveniment s-a petrecut în jurul orei 11:40, în apropierea casei modeste în care locuiau. Într-un moment de neatenție din partea mamei, Marta a ieșit să se joace în curtea casei, care se învecinează cu o zonă de câmp mai pustie. Fetița dornică de a alerga, a depășit curtea casei, îndreptându-se câtre câmp. Acesta a fost momentul sfâșietor în care Marta a fost călcată de o camionetă. Mama și-a găsit copila rănită și încolăcită, moment în care a transportat-o de urgență la spital, unde s-a confirmat decesul.

Potrivit rudelor copilei, Marta s-a născut în România, dar a venit cu părinții săi în Valencia cu un an și câteva luni în urmă. În momentul tragediei, tatăl era plecat în România pentru a rezolva actele necesare "pentru unele lucrări".Tatăl se ocupă de colectarea deșeurilor, în timp ce mama avea grijă de copiii lor, deoarece failia mai are un alt copil, în afara micuței.

Poliția națională a inițiat o investigație după ce rudele fetiței au transportat corpul neînsufleți al fetiței la IML. Trupul Martei prezenta leziuni corporale majore, printre care traumatisme, leziuni compatibile cu o agresiune fizică.

Agenții au intervievat rudele pentru a clarifica ceea ce s-a întâmplat, fără a exclude inițial nicio ipoteză, deoarece nimeni nu părea să fi fost martorul tragediei. Accidentul a avut loc pe un drum din zona La Punta cunoscut sub numele de Entrada de Pedros, un drum care merge spre El Saler. În acel loc, exista o așezare de case foarte vechi și o acumulare mare de deșeuri.

Polițiștii au reușit abia după 9 ore să clarifice cazul și să îl identifice pe vinovat, acesta fiind tot un român de 46 de ani care a condus o camionetă în cartierul în care locuia familia, potrivit lasprovincias.es.

Vești proaste pentru mii de români care lucrează în străinătate! Sunt afectați direct și românii care au copiii lăsați î... California interzice produsele cosmetice testate pe animale! Care sunt brandurile care produc cosmetice după legea "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x