Antena Căutare

Socant: O fetita romanca de patru ani a murit de foame in Belgia!

O familie de romani socheaza Belgia. O fetita de 4 ani a murit de foame in apropiere de Bruxelles. Parintii ei romani au primit deja mandate de arestare.

Anchetatorii belgieni i-au incadrat pe cei doi romani la acuzatia de privare voluntara a unui minor de hrana sau ingrijiri. Parintii au fost cei care au chemat medicii, pe 8 august. Copilul era numai piele si os, povestesc cei care au vazut-o. Era deja prea tarziu pentru ea.

Raportul autopsiei arata ca fata a murit de inanitie si deshidratare. La 8 zile de la deces, parintii au fost arestati. Tatal, un roman de 21 de ani, muncitor, a declarat ca nu el se ocupa de ingrijirea copilului. Mama, in varsta de 22 de ani, se apara si spune ca fata refuza sa manance. Cei doi mai au o fetita, de doi ani. Aceasta a ajuns deja in custodia autoritatilor. Parintii risca 15 ani de inchisoare.

foto: blog.coursecracker.com

Franta ar putea ridica saptamana viitoare restrictiile de munca impuse romanilor... Joseph Daul, presedintele grupului popularilor europeni (PPE): Decizia CCR privind referendumul trebuie aplicata cat mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x