Antena Căutare

O fetiță s-a plimbat pe un perete al unui bloc, la etajul cinci! Era să cadă în brațele morții! Momentul terifiant a fost filmat! VIDEO

O fetiță a fost filmată în timp ce se plimba pe o bordură îngustă aflată pe peretele unui bloc, la cel de-al cincilea etaj al clădirii. Copila a fost cât pe ce să cadă spre o moarte sigură. 

O fetiță s-a plimbat pe un perete al unui bloc, la etajul cinci! Era să cadă în brațele morții! Momentul terifiant a fost filmat! VIDEO Galerie
O fetiță s-a plimbat pe un perete al unui bloc, la etajul cinci, în Tenerife. | Captură video.

În imaginile video se vede cum fetița s-a plimbat dezinvoltă pe o bordură îngustă aflată în dreptul celui de-al cincilea etaj al unui un bloc, în orașul Adeje din Tenerife, în timp ce mama ei ar fi făcut un duș.

După ce s-a cățărat pe fereastră și s-a plimbat pe acea bordură, fetița a ajuns la o balustradă a unui balcon și s-a așezat pe aceasta.

Însă, în loc să coboare în acel balcon, într-un loc în care ar fi fost în siguranță, fetița s-a întors pe același drum. În fugă!

La un moment dat, fetița a fost cât pe ce să cadă. A făcut o săritură și a intrat pe aceeași fereastră pe care ieșise.

Se pare că părinții fetiței sunt turiști din Finlanda. Nu se știe dacă au părăsit Tenerife de la incident.

O persoană care locuiește în apropiere a spus că a fost surprinsă că „nu s-a întâmplat nimic rău”, în timp ce o altă persoană a apreciat că fetița a avut noroc „că nu a băttu vântul deloc”.

Autorităţile australiene au pus sub acuzare 24 de oameni pentru incendiere intenţionată... McConnell: Republicanii din Senatul SUA sunt pregătiţi să înceapă procesul pentru demiterea lui Trump fără sprijinul dem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x