Antena Căutare

Sfârșit crunt! O fetiță de zece ani și-a pierdut viața după ce a fost supusă unui ritual șocant

O fetiță în vârstă de doar zece ani și-a pierdut viața în urma unor complicații ce au apărut în urma unui ritual de mutilare a organelor genitale, potrivit autorităților locale citate de CNN. 

O fetiță în vârstă de doar zece ani și-a pierdut viața în urma unor complicații ce au apărut în urma unui ritual de mutilare a organelor genitale, potrivit autorităților locale citate de CNN.

Totul a avut loc în Sierra Leone. Marie Kamara, care învăța la școala primară din satul Matetie, a fost supusă unui ritual șocant de mutilare a organelor genitale feminine, în cadrul unei societăți secrete a femeilor.

Una dintre inițiatoare, Ya Naro Kargbo, a fost arestată și colaborează cu anchetatorii. De asemenea, Poliția a anunțat că îi caută pe ceilalți inițiatori și pe mama fetei care a dus-o la ritual.

Alți șapte copii care au supraviețuit inițierii au fost predați autorităților. În Sierra Leone, 90% dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 15 și 49 de ani au fost supuse unei mutilări a organelor genitale feminine, potrivit UNICEF.

Mutilarea organelor genitale implică modificarea sau eliminarea unor organe cum ar fi clitorisul sau labiile. Procedura poate provoca sângerare abundentă și probleme severe de sănătate, inclusiv infecții și infertilitate, precum și complicații la naștere. În ciuda faptului că practica încalcă drepturile omului rămâne răspândită în Sierra Leone.

O profesoară de 27 de ani, condamnată la ani buni de închisoare, după ce a fost prinsă întreţinând relaţii intime cu un ... Vladimir Putin a făcut marele anunț! Răspunsul liderului de la Kremlin i-a lăsat muți pe toți cei din sală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x