Antena Căutare

Victima sexismului și rasismului! O înotătoare a fost descalificată din cauza costumului de baie: „A arătat prea multe fesele”

După ce o înotătore, în vârstă de 17 ani, a fost descalificat din cauza costumului de baie care a „arăta prea multe fesele”, s-au creat controverse legate de modul cu sportivii poartă costumele speciale. 

Victima sexismului și rasismului! O înotătoare a fost descalificată din cauza costumului de baie: „A arătat prea multe fesele” Galerie
O înotătoare a fost descalificată din cauza costumului de baie: „A arătat prea multe fesele”

După ce o înotătore, în vârstă de 17 ani, a fost descalificat din cauza costumului de baie care a „arăta prea multe fesele”, s-au creat controverse legate de modul cu sportivii poartă costumele speciale.

Breckynn Willis, o elevă a liceului Dimond din Anchorage, Alaska, a purtat costumul de baie standard, emis de școală, când a ieșit victorioasă la un eveniment liber de 100 de metri. Cu toate acestea, a fost descalificată pentru „încălcarea garderobei”.

Victima sexismului și rasismului! O înotătoare a fost descalificată din cauza costumului de baie: „A arătat prea multe fesele”

Decizia a stârnit furie din toate colțurile. Antrenorii au marcat decizia drept „sexistă”, menționând fizicul ușor mai curbat al adolescentei și faptul că concurenții și prietenii ei purtau exact același costum de baie.

Pe măsură ce indignarea a crescut, antrenorul lui Willis, DeWayne Ingram, și echipa au lansat un apel care a obligat districtul școlar Anchorage să deschidă o anchetă privind descalificarea.

Din fericire, districtul a cerut Asociației de activități școlare din Alaska să-și restabilească câștigul, după ce a constatat că Willis a fost discriminat pentru modul în care costumul de baie i se potrivea corpului.

Victima sexismului și rasismului! O înotătoare a fost descalificată din cauza costumului de baie: „A arătat prea multe fesele”

Asociația a dezvăluit marți seară, 10 septembrie, că toate scorurile pentru Willis și Liceul Dimond din urma câștigului ei vor fi restaurate.

Totuși, districtul școlar nu este pe deplin mulțumit: ei au solicitat desemnarea oficialului și suspendarea și revizuirea regulii de acoperire.

Conform raportului MailOnline, districtul școlar Anchorage a declarat: „Districtul școlar Anchorage a ajuns la concluzia că înotătorul nostru a fost vizat doar pe baza modului în care o uniformă emisă de școală s-a întâmplat să se potrivească formei corpului ei. Nu putem tolera discriminări de niciun fel și, cu siguranță, nu se bazează pe forma corpului. Această descalificare era grea și inutilă”.

Victima sexismului și rasismului! O înotătoare a fost descalificată din cauza costumului de baie: „A arătat prea multe fesele”

Destul de ciudat, Willis a purtat același costum de baie la trei întâlniri anterioare în acest sezon și nimeni nu a zis nimic.

Înainte de anularea deciziei, districtul a spus: „Descalificarea pare să rezulte dintr-o diferență de opinie în interpretarea regulilor care reglementează uniformele de înot ale liceului. Echipa de înot Dimond a achiziționat costume de echipă aprobate pentru fiecare înotător care îndeplinește cerințele formulate de Federația Națională a Asociațiilor Liceului de Stat (NFSH). Sportivul necalificat purta costumul aprobat, emis de școală în timpul cursei. În primele trei întâlniri din acest an, echipa de înot Dimond nu a avut nicio descalificare legată de uzura uniformei de înot”.

Lauren Langford, care antrenează echipa de înot a West High School, a scris o scrisoare înfiorătoare ca răspuns la controversă, spunând: „Restul echipei ei purta aceeași uniformă și era singura descalificată”.

Victima sexismului și rasismului! O înotătoare a fost descalificată din cauza costumului de baie: „A arătat prea multe fesele”

Federația Națională a Asociațiilor Liceelor ​​de Stat (NFHS) a emis noi linii directoare în august, ceea ce înseamnă că un sportiv a cărui uniformă nu respectă regulile ar putea fi descalificat.

Directorul executiv al NFHS, Karissa Niehoff, spune că există o „tendință în creștere” a sportivilor care își expun fesele.

Directorul executiv al NFHS, Karissa Niehoff, a scris în august: „Există o tendință în creștere în ceea ce privește înotul și scufundare a sportivilor care poartă costume competitive, într-o manieră care contravine intenției designului și fabricării lor originale. Mai exact, costumele sunt purtate astfel încât să expună fesele sportivului. Această problemă nu este specifică sexului și apare în diferite state din țară”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: UNILAD

Numele noului portofoliu al comisarului european însărcinat cu Migraţia şi ”protecţia modului de viaţă european” ridică ... Londra publică raportul ”Operaţiunea Yellowhammer”, care relevă nepregătirea M.Britanii de un Brexit fără acord în faţa ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x