Antena Căutare

O jurnalistă a fost cărată de doi localnici, în timpul unor inundații! Motivul? Nu a vrut să își ude pantofii scumpi. Imaginile au aprins Internetul

O jurnalistă de origine mexicană a fost concediată, după ce a fost fotografiată în timp ce era cărată de doi locanici, pe deasupra bălţilor, pentru a nu-şi uda încălţările scumpe pe care le purta.

O jurnalistă de origine mexicană a fost concediată, după ce a fost fotografiată în timp ce era cărată de doi locanici, pe deasupra bălţilor, pentru a nu-şi uda încălţările scumpe pe care le purta.

Tânăra reporteră fusese trimisă în oraşul Puebla, din centrul Mexicului, afectat de mai multe inundaţii. Lydia Cumming a fost dată afară de TV Azteca, care o acuză de lipsa de profesionalism, scrie dailymail.co.uk.

Însă povestea a împânzit rapid internetul, oamenii reacţionând într-un mod amuzant. O mulţime de imagini haioase au apărut imediat după controversatul moment.

Jurnalista a povestit cum doi localnici, care i-au spus despre o vecină mai în vârstă, ţintuită într-un scaun cu rotile şi grav afectat de inundaţii, s-au oferit să o care până la casa bietei femei.

"Am încercat să menţin o relaţie bună cu oamenii şi mi-a fost frică să îi refuz, să nu fie considerat un gest nepoliticos din partea mea. Le-am cerut să mă lase jos..", a declarat aceasta. Dar era deja prea târziu.

Un alt jurnalist a surprins inocentul moment în care Lydia era cărată ca o prinţesă, prin mijlocul potopului.

"Reporterii au încercat să se amuze pe seama a ceea ce ni se întâmpla, pentru a destinde atmosfera", a mai spus tânăra jurnalistă.

Partea proastă este că imaginea amuzantă a fost postată de jurnalist pe pagina reporterei, fiind văzută imedita de şeful său. Ulterior, acesta a anunţat pe Twitter ca Lydia a fost concediată.

"A fost concediată ieri. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Atitutdinea sa este regretabilă", a declarat Juan Carlos Valerio, şeful său de la TV Azteca Puebla.

Tânără a încărcat un material video online, în care își cere scuze pentru întregul moment.

Chris Evans a părăsit emisiunea „Top Gear”. Anunțul a fost făcut pe Twitter!... Atenție în ce îți ții telefonul! O husă de iPhone a transformat un bărbat în posibil terorist! Polițiștii au intrat imed...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x