Antena Căutare

O jurnalistă a fost lovită în cap de o minge, în direct, înainte de meciul Valencia-Arsenal! S-a prăbușit în fața camerei - Video

O jurnalistă a fost lovită în cap de o minge, în direct, înainte de meciul Valencia-Arsenal din Liga Europa, ce s-a disputant joi seară.

O jurnalistă a fost lovită în cap de o minge, în direct, înainte de meciul Valencia-Arsenal din Liga Europa, ce s-a disputant joi seară.

Jurnalista a fost lovită în cap de o minge în timp ce vorbea la cameră, când gazdele își făceau încălzirea.

Femeia a fost lovită atât de tare de mingea trimisă către ea din greșeală de un jucător, încât s-a prăbușit în fața camerei.

Un jucător al echipei Valencia a încercat să oprească mingea înainte ca aceasta să o lovească pe jurnalistă, dar nu a reușit.

Formaţia Arsenal Londra s-a calificat în finala Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 4-2, echipa Valencia, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

Pentru Valencia a marcat Gameiro '11, '58, iar pentru Arsenal au înscris Aubameyang '17, '69, '88 şi Lacazette '50.

În tur, Arsenal a învins, scor 3-1.

Un tată și-a ars fiica de 3 ani în mașină pentru a se răzbuna pe fosta iubită: "Nu o vei mai vedea niciodată"... Are 28 de ani, i-a păcălit pe toți că este milionară și s-a scăldat în lux! Cât timp va petrece după gratii. „Onorată in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x