Antena Căutare

O lectie emotionanta de viata din partea unei tinere bolnave de cancer

O tanara din Statele Unite bolnava de cancer in faza terminala a avut un singur vis cand a aflat ca va muri: sa spuna povestea lumii intregi si sa incerce sa schimbe destinul altor femei. Prietena sa cea mai buna a ajutat-o sa isi indeplineasca visul cu ajutorul unui fotograf profesionist.

“Am fost in remisie timp de un an. Iar acum sapte luni am fost diagnosticata cu cancer osos de gradul IV, incurabil. Aici am ajuns”, spune tanara.

Se numeste Jill, are 35 de ani si e in faza terminal. Are cancer Osos. Timp de trei ani, a luptat cu un cancer la san. L-a invins, dar boala i-a cuprins din nou trupul. A decis sa nu-si planga de mila si sa-si traiasca viata cu bucurie.

Stiind toate acestea, prietena ei cea mai buna a decis sa le scrie unor fotografi profesionisti despre visul lui Jill: “Am spus ca am o prietena draga mie care a fost diagnosticata cu cancer in urma cu trei ani, care e in remisie. Iar Jill e o femei frumoasa si puternica si amuzanta. Visul ei este sa inspire alte femei sa se simta bine in corpurile lor”

Fotograful care a citit emailul a acceptat pe loc si i-a oferit lui Jill o sedinta foto gratuita, in inima Parisului.

“Faptul ca am fost la Paris a fost incredibil. Un grup de femei a venit sa impartaseasca aceasta experienta cu mine. Sunt minunate si incredibile. Am decis sa fiu eu, asa cum sunt, sa fiu mandra de mine. Sa ma simt frumoasa”, povesteste tanara.

Acum, povestea lui Jill dar si pozele fac inconjurul lumii: “Daca ar fi sa schimb viata unei singure femei ar fi minunat, as muri cea mai fericita din lume. Doar sa schimb viata unei singure femei si as simti ca am realizat ceva”.

VIDEO! Tare, tare, tare! David Beckham a alergat pe strazile din Beverly Hills doar in lenjerie intima... Un celebru tablou de la Luvru a fost vandalizat de o vizitatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x