Antena Căutare

Spectacol de circ MACABRU! O leoaică s-a năpustit asupra unei fetițe. Imagini ȘOCANTE! – FOTO

Un incident terifiant a avut loc la un circ din Rusia, când o leoaică s-a năpustit asupra unei fetițe în vârstă de patru ani din public, rupând plasa de siguranță ce era amplasată în fața tribunelor.

Un incident terifiant a avut loc la un circ din Rusia, când o leoaică s-a năpustit asupra unei fetițe în vârstă de patru ani din public, rupând plasa de siguranță ce era amplasată în fața tribunelor.

Leoaica a tras fetița în ring și i-a făcut răni pe față și pe piept, în timpul unui spectacol de circ din satul Uspenskoye DIN Rusia.

Fetița, Ksenia, a supraviețuit atacului, dar medicii au spus că ea va rămâne traumatizată pe viață, suferind răni grave pe față și pe piept. În prezent, starea copilei este stabilă, ea aflându-se la terapie intensivă.

Potrivit localnicilor, în timpul spectacolului de circ, copila agita un steag mic.

Într-o filmare de la incident, leoaica poate fi văzută smucindu-se de la dresor, deși era ținută de acesta într-o lesă, și năpustindu-se asupra fetiței.

Directorul circului Big Moscow, Edgard Zapashny, a spus că atât circul local, cât și mama copilei sunt vinovați pentru incident.

„Cred că vina le aparține în totalitate proprietarului și directorului acelui circ, dresorului leoaicei și adultului care a venit cu copilul și care i-a dat drumul, în timp ce se afla în primul rând”, a spus el.

Leii sunt folosiți în continuare în spectacole de circ din Rusia, în ciuda apelurilor pentru oprirea acestei practici de utilizare a animalelor de pradă precum lei și urșii.

Dramă de nedescris! O femeie de 37 de ani s-a aruncat în gol de la etajul al șaselea cu fiul ei! Medicii ajunși la fața ... HALUCINANT! O tânără a fost BĂTUTĂ în public pentru un gest inofensiv. Ce „infracțiune” i-a adus pedeapsa brutală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x