O mamă a descoperit un pește cu „dinți de om”, în timpul unei plimbări pe plajă cu copilul ei! „Am fost șocată” – Foto

 
+2 click pentru
galerie

O mamă a găsit un pește cu „dinți de om”, în timpul unei plimbări pe plajă cu copilul ei în vârstă de trei ani. Femeia s-a declarat șocată de ceea ce a descoperit. 

Femeia, Maleah Burrows, în vârstă de 31 de ani, se plimba pe plajă pe insula St. Simons, Georgia, Statele Unite ale Americii.

„Ne plimbam când ne-a atras atenția un pește care eșuase pe plajă. Inițial am crezut că este un pește banal, dar tot am vrut să i-l arăt copilului meu de trei ani. Apoi m-am uitat cu mai multă atenție la el și am văzut toți acei dinți. Am fost șocată. N-am mai văzut așa ceva”, a spus femeia.

„M-am speriat la gândul că există astfel de pești în apele în care am înotat și noi. Cred că ar durea forte tare mușcătura unui asemenea pește. Toți cei cărora le-am arătat imaginile au fost șocați”, a adăugat ea.

Femeia a găsit, de fapt, un pește numit Sheepshead sau Archosargus probatocephalus. Acesta poate crește până la 76 de centimetri lungime și are mai multe rânduri de dinți, pentru a putea sfărâma scoici, stridii, crabi și alte crustacee  Primul rând de dinți seamănă cu dinții de om.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI