Antena Căutare

A fost găsită moartă, cu bebelușul în brațe! „Și-a protejat fetița cu ultimele ei puteri” - Foto

O mamă a fost găsită moartă în locuința ei, ținându-și bebelușul în brațe. Femeia a fost împușcată de soțul ei, după ce i-a cerut divorțul. Criminalul a lăsat copilul la pieptul mamei lui decedate, punându-i viața în pericol. 

O mamă a fost găsită moartă în locuința ei, ținându-și bebelușul în brațe. Femeia a fost împușcată de soțul ei, după ce i-a cerut divorțul. Criminalul a lăsat copilul la pieptul mamei lui decedate, punându-i viața în pericol.

Mama găsită moartă cu bebelușul în brațe, Karlyn Ramirez, din Statele Unite ale Americii, în vârstă de 24 de ani de către soțul ei, Maliek, după ce a ales să se despartă de el, din cauza numeroaselor lui infidelități.

Karlyn Ramirez s-a înrolat în armata americană la vârsta de 21 de ani și a servit în Coreea de Sud. Acolo, ea l-a întâlnit pe viitorul ei soț și ucigaș, sergentul Maliek Kearney.

Însă, relația lor a fost complicată de numeroasele infidelități ale lui Maliek Kearney. Karlyn Ramirez a rămas însărcinată, iar în aprilie 2015 a născut o fetiță, în SUA. Câteva zile mai târziu, Maliek Kearney și Karlyn Ramirez s-au căsătorit.

Curând, relația celor doi a intrat pe o pantă descendentă, iar Karlyn Ramirez a fost nevoită să își crească singură fetița de 4 luni. Între timp, soțul ei avea o relație cu o altă femeie.

După ce i-a cerut divorțul, Karlyn Ramirez a primit numeroase mesaje de amenințare de la soțul ei și a cerut un ordin de protecție împotriva acestuia.

Însă, pe 25 august, tânăra mamă a fost găsită moartă în locuința ei, ținându-și bebelușul nevătămat în brațe. Soțul ei o împușcase de trei ori, de aproape, și a făcut totul să pară de parcă femeia fusese agresată sexual de cineva necunoscut.

Crima avusese loc în noaptea anterioară, iar viața bebelușului a fost pusă în pericol, deoarece acesta a fost lăsat peste noapte singur.

Adevărul despre odioasa crimă a fost spus de amanta sergentului, careavea mustrări de conștiință, deaorece i-a fost complice ucigașului.

„Nu există moment în care să nu îmi fie dor de Karlyn, Iubirea mea pentru ea crește pe z ice trece”, a spus criminalul în instanță. Judecătorul i-a răspuns simplu: „Nu te cred”.

Criminalul a fost condamnat la închisoare pe viață. El trebuie să îi plătească familiei soției lui aproape 500.000 de dolari.

Amanta care i-a fost complice a fost condamnată, în septembrie 2018, la 17 ani de închisoare.

Veste senzațională pentru românii din U.K. Adio, Brexit în martie. Premierul a recunoscut... Un elicopter care acționa pentru salvarea unei tinere însărcinate s-a prăbușit! Cinci oameni au murit pe loc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x