Antena Căutare

O mamă a rămas fără picioare și fără o mână, după ce s-a dus la spital cu o tuse supărătoare! Atenție, imagini tulburătoare - Foto

O mamă a doi copii, „sănătoasă și în putere”, a rămas fără ambele picioare, mâna dreaptă și degetele de la mâna stângă, care i-au fost amputate la ceva timp după ce s-a dus la spital cu o tuse supărătoare.

O mamă a doi copii, „sănătoasă și în putere”, a rămas fără ambele picioare, mâna dreaptă și degetele de la mâna stângă, care i-au fost amputate la ceva timp după ce s-a dus la spital cu o tuse supărătoare.

Când a ajuns la spital, Lydia Galbally, din Essex, a aflat de la medici că ar suferi de astm. Ea s-a dus la medicul ei de familie pentru acuzând o tuse „din piept” și o „respirație șuierătoare”, ce persistau de ceva timp.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, a fost dusă de urgență la spital, în septembrie 2018, după ce a făcut febră și a întâmpinat dificultăți în a respira.

După o serie de analize s-a descoperit că femeia avea septicemie, ce ar fi fost provocată de o tuberculoză netratată.

Femeia a petrecut următoarele două luni în stare gravă, „aproape de moarte”, și 11 zile în comă. Când s-a trezit din comă, femeia, mamă a doi copii – unul de 9 ani și unul de 11 ani – suferea de cangrenă uscată la mai multe părți ale corpului, inclusiv la vârful nasului.

Medicii au fost rezervați în privința șanselor femeii de a se recupera. Însă, în noiembrie, femeia a ajuns acasă, unde a continuat să primească îngrijiri medicale.

Lydia Galbally a luat decizia ca ambele picioare să îi fie amputate sub genunchi, precum și mâna dreaptă, la încheietură, dar și degetele de la mâna stângă. Nasul i s-a vindecat, deși i-a rămas o cicatrice. Pe 25 aprilie, Lydia Galbally a făcut ultima operație.

Soțul și copiii ei sunt hotărâți să o readucă pe Lydia la normal. Principalul ei obiectiv ar fi să își conducă din nou copiii la școală, ținându-i de mâini.

„Unul avea capul zdrobit, iar celălalt...”. Martori la prăbușirea avionului din Buzău, declarații tulburătoare! Atenție,... Durere și lacrimi de nedescris! Sute de persoane au participat la funeraliile celor doi frați români zdrobiți de un copa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x