Scenă teribilă în plină zi! O mamă aflată pe stradă cu băiețelul este răpită și abuzată de doi indivizi: ,,m-au amenințat că îmi vor ucide fiul''

Tragedie ziua în amiaza mare! O mamă aflată pe stradă cu băiețelul ei de 2 ani este amenințată cu cuțitul de doi indivizi și dusă în pădure: "m-au amenințat să nu fac niciun gest care ar putea să atragă atenția pentru că îmi vor ucide fiul"

Scene de groază trăite de o mamă și băiețelul ei de 2 ani în plină zi! Femeia se întorcea cu fiul ei de la doctor, când deodată este amenințată cu cuțitul de doi indivizi și dusă în pădure cu forța: "m-au amenințat să nu fac niciun gest care ar putea să atragă atenția pentru că îmi vor ucide fiul" Ce a pățit micuțul atunci când mama a refuzat să fie violată este înfiorător

Nadia Muller, o tânără din Córdoba, a împărtășit un videoclip pe Facebook în care povestește scena tragică pe care a trebuit să o trăiască marți după-amiază. Femeia a fost victima unei tentative de abuz sexual atunci când se afla cu fiul ei de doi ani afară.

Nadia a povestit că se întoarcea de la vaccinarea fiului ei când doi bărbați de pe o motocicletă i-au surprins și au forțat-o să meargă cu copilul în brațe până la o pădure care se afla în apropiere: "Mi-au apărut doi bărbați pe o motocicletă, m-au amenințat să nu fac niciun gest care ar putea să atragă atenția pentru că îmi vor ucide fiul".

Odată ajunsă acolo, unul dintre bărbați a rezemat bicicleta femeii de un copac, ținând copilul cu forță, iar celălalt a încercat să-i scoată cu forța bluza și pantalonii.

Pentru că a opus rezistență, femeia a povestit că violatorul a trântit-o la pământ, i-a blocat picioarele și a luat un fel de cablu cu care a încercat să o stranguleze de trei ori. "Chiar nu știu care urma să fie sfârșitul, dacă dorea să mă omoare sau nu, însă știu că eu nu m-am oprit din a mă lupta. Când a văzut că nu mă las, bărbatul îmi ținea capul îndreptat în jos, pentru a nu-l putea identifica, iar singurul lucru pe care l-am putut vedea era copilașul meu urmărindu-l în timp ce strigă, asistând la aceste scene de groază", a povestit ea printre lacrimi.

Cea mai dramatică parte a poveștii este la final, atunci când victima a spus că, deoarece nu a reușit să o violeze, bărbatul i-a aruncat fiul în râu pentru a se îneca. Ei i-au spus ,,Pentru că nu ți-am putut face ție rău, uite ce îi vom face fiului tău, iar atunci i-a scos cureaua și l-a aruncat în râu. În acel moment, mi-am găsit forțele pe care nu le aveam și m-am aruncta în apă pentru a-mi salva fiul de la înec.''

Din fericire, femeia a reușit să-l salveze și copilul nu a fost rănit. Cazul este în mâinile justiției din Rio Segundo.

"După ce l-am salvat, s-a liniștit, m-a luat în brațe și mi-a spus ,,mama, te iubesc".

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri