Antena Căutare

O mamă care se crede vrăjitoare și-a mutilat fiica de 3 ani! Ce „vrăji” odioase a făcut ca să scape de anchetatori. FOTO

O mamă din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord care se crede vrăjitoare și-a mutilat fiica în vârstă de trei ani.

O mamă din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord care se crede vrăjitoare și-a mutilat fiica în vârstă de trei ani.

Femeia, originară din Uganda, și partenerul ei originar din Ghana, care locuiesc în estul Londrei, au fost acuzați că și-au mutilat fiica în vara anului 2017.

După ce a ajutat o altă „vrăjitoare” să îi mutileze copilei organele genitale, femeia a făcut o serie de „vrăji” cu limbi de vacă, lime și bilețele cu nume, cu scopul de a reduce la tăcere anchetatorii cazului.

„În locuința lor a mai fost găsit un borcan cu o fotografie a unui asistent social, îngropată în piper. Alte vrăji au fost ascunse sub patul matrimonial”, au comunicat anchetatorii.

Dintre cei doi adulți, doar femeia a fost găsită vinovată de mutilare de organe genitale feminine. Incidentul marchează o premieră în Regatul Unit.

Cutremur puternic! Un seism cu magnitudinea 6 a avut loc în Indonezia. Mesajul de maximă importanță al experților... O familie de români, implicată într-un incident cumplit în Austria! O femeie a murit, iar o fetiță şi tatăl ei au intrat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x