Căutare Live

O mamă care se crede vrăjitoare și-a mutilat fiica de 3 ani! Ce „vrăji” odioase a făcut ca să scape de anchetatori. FOTO

O mamă din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord care se crede vrăjitoare și-a mutilat fiica în vârstă de trei ani.

O mamă din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord care se crede vrăjitoare și-a mutilat fiica în vârstă de trei ani.

Femeia, originară din Uganda, și partenerul ei originar din Ghana, care locuiesc în estul Londrei, au fost acuzați că și-au mutilat fiica în vara anului 2017.

După ce a ajutat o altă „vrăjitoare” să îi mutileze copilei organele genitale, femeia a făcut o serie de „vrăji” cu limbi de vacă, lime și bilețele cu nume, cu scopul de a reduce la tăcere anchetatorii cazului.

„În locuința lor a mai fost găsit un borcan cu o fotografie a unui asistent social, îngropată în piper. Alte vrăji au fost ascunse sub patul matrimonial”, au comunicat anchetatorii.

Dintre cei doi adulți, doar femeia a fost găsită vinovată de mutilare de organe genitale feminine. Incidentul marchează o premieră în Regatul Unit.

Cutremur puternic! Un seism cu magnitudinea 6 a avut loc în Indonezia. Mesajul de maximă importanță al experților... O familie de români, implicată într-un incident cumplit în Austria! O femeie a murit, iar o fetiță şi tatăl ei au intrat...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri