Antena Căutare

„A murit de inimă rea!” O mamă îndurerată s-a stins din viață, la 24 de ore după ce jurase să răzbune moartea fiicei sale: „Nu voi înceta niciodată să lupt”

O mamă îndurerată a fost găsită fără suflare, în propria casă, după ce, cu nici 24 de ore înainte, a jurat în fața unui judecător că nu va înceta niciodată să lupte pentru a afla adevărul despre moartea misterioasă a fiicei sale. 

O mamă îndurerată a fost găsită fără suflare, în propria casă, după ce, cu nici 24 de ore înainte, a jurat în fața unui judecător că nu va înceta niciodată să lupte pentru a afla adevărul despre moartea misterioasă a fiicei sale.

Barbara Moffatt, o femeie în vârstă de 63 de ani, perfect sănătoasă, a fost găsită fără suflare, în casa ei din Lancashire, Marea Britanie. Familia și prietenii acesteia susțin că a mama îndurerată a murit „de inimă rea”.

Cu nici 24 de ore înainte, Barbara a stat în fața unui judecător, jurând că nu va renunța niciodată la lupta pentru aflarea adevărului despre moartea suspectă a fiicei sale. În 2017, Kelly a suferit un accident mortal în timp ce era în vacanță, în Tenerife.

Kelly Slater a murit în timpul unei vacanțe în Tenerife, în care plecase cu iubitul ei. Femeia, în vârstă de 33 de ani, se plimba cu un ATV. La un moment dat, a pierdut controlul aparatului și a căzut în gol, de la o înălțime de 16 metri.

Doi ani mai târziu, autoritățile spaniole nu au oferit nicio informație despre cauzele producerii accidentului.

În cadrul audierii de săptămâna trecută, Barbara și restul familiei îndurerate așteptau să afle adevărul despre moartea lui Kelly. Explicațiile oficialilor au fost de necrezut: victima era sub influența băuturilor alcoolice, nu purta cască de protecție și era încălțată cu papuci.

„Fiica mea a fost o persoană minunată. Sunt profund dezamăgită, mi se pare că această audiere a fost o pierdere totală de timp. Nu primim ajutor din partea nimănui, am impresia că se încearcă mușamalizarea morții copilului meu. Nu voi înceta niciodată să lupt pentru Kelly”, a spus Barbara, în fața judecătorului.

Din primele informații, Barbara Moffatt a murit în urma unui infarct. A fost găsită, fără suflare, în casa ei din Lancashire, de o prietenă îngrijorată, care nu reușise să dea de ea din seara precedentă.

Atac armat la o sinagogă! Doi oameni au murit... Un primar a fost scos pe sus din birou, legat cu sfori și târât pe străzi de localnici! Oamenii erau revoltați că nu a r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x