Antena Căutare

DRAMA unei tinere sportive de succes! A sfârșit într-o închisoare din mijlocul deșertului: ”Fiica mea este moartă în viață!”

O mare sportivă din Spania trăiește o adevărată dramă, după ce a fost condamnată la 25 de ani de închisoare în Oman.

DRAMA unei tinere sportive de succes! A sfârșit într-o închisoare din mijlocul deșertului: ”Fiica mea este moartă în viață!”
DRAMA unei tinere sportive de succes! A sfârșit într-o închisoare din mijlocul deșertului

Povestea lui Fatima Ofkir Reyes (21 de ani), originară din regiunea Catalonia, a fost prezentată în aceste zile de presa iberică.

”Mamă, scoate-mă de aici!”

Potrivit jurnaliștilor spanioli, tânăra era o sportivă cu un viitor de succes în softball, însă viața ei s-a schimbat radical după ce a ajuns într-o închisoare din mijlocul deșertului.

A fost aruncată în închisoare, de soțul răzbunător! Diana a fost acuzată că și-ar fi răpit propriul copil. Apel disperat, din spatele gratiilor

În urmă cu trei ani, Fatima a fost arestată în Oman, după ce a fost prinsă cu șapte kilograme de morfină.

A primit o pedeapsă uriașă: 25 de ani de detenție într-o închisoare de femei din Muscat, capitala Omanului.

”Fiica mea este moartă în viață”, a declarat recent mama ei, Rosario Reyes, pentru Antena 3 Deportes. ”Nu îmi spune decât 'Mamă, scoate-mă de aici!'”, a adăugat femeia, care a povestit și cum decurge viața fiicei ei în închisoare.

Viața ex-sportivei în închisoare

Fatima se trezește la 5 dimineața și trebuie să se conformeze vieții musulmane. Astfel, se roagă de cinci ori pe zi și, fiind singura vorbitoare de limbă spaniolă din închisoare, nu prea se înțelege cu nimeni.

Inițial, spanioloaica originară din orășelul catalan L'Hospitalet a fost condamnată la 8 ani de închisoare, doar că o înăsprire a legilor locale pentru posesie de droguri i-a majorat pedeapsa la 25 de ani.

Nou dosar penal pentru Margherita de la Clejani! Artista riscă până la un an de închisoare​

Fosta sportivă poate vorbi cu familia ei de acasă doar de trei ori pe lună. Consulatul Spaniei ține legătura cu ea, numai că nu o poate aduce acasă, pentru că între cele două țări nu există tratat de extrădare. ”Nu spun să nu își facă pedeapsa. Dar vreau să o facă la ea în țară”, a mai spus mama ex-sportivei.

Factură de 1 milion de dolari pentru spitalizare. “M-am simtit vinovat ca am supravietuit!”... Factură de un milion de dolari pentru un american vindecat de Covid-19 şi care a stat două luni în spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x