Antena Căutare

O musulmana, torturata de rudele sale dupa ce s-a sarutat cu barbat

O femeie musulmana a trecut prin adevarate chinuri dupa ce a fost surprinsa sarutandu-se cu un barbat in ziua in care implinea 18 ani, scrie The Telegraph. Aceasta a fost rapita, intemnitata si tunsa dupa ce familia sa a aflat de sarut.

Shamima a fost urcata cu forta intr-o masina de sora ei, Nadiya, in varsta de 25 de ani si fratele Kayum Mohammed-Abdul, 24 ani, in fata unui restaurant din Basingstoke, unde un coleg de munca i-a furat acesteia un sarut.

Juriul care a judecat cazul a spus ca tanara a fost "agresata in mod agresiv de fratele sau", fiind escortata si impinsa in masina. Shamima a fost condusa acasa si a fost tarata pana pe o canapea. Rudele i-au spus ca este o prostituata si i-au tuns parul prea lung.

Femeia a fost apoi lovita de sora ei, si mai mult, a fost pusa sa aleaga instrumentele cu care va fi torturata.

Desi provine dintr-o zona islamica, femeia se considera vestica. Femeia le-a spus juratilor ca a fost intemnitata aproximativ 12 ore si a reusit sa sune politia numai cand fratii sai au plecat de acasa. Cazul este inca in desfasurare, iar familia victimei infirma acuzele aduse de tanara.

Foto: the-salfordian.com

Panica in Thailanda: atacurile cu bombe din Bangkok afecteaza turismul tarii... VIDEO! Un roman, laudat de o televiziune locala din Norvegia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x