Antena Căutare

O nouă tragedie în Europa! Un individ cu un topor a atacat călătorii dintr-un tren din Germania. BILANȚ INIȚIAL: 18 răniți. UPDATE

Un individ a atacat cu un topor pasageri ai unui tren din Germania, cel puţin 21 de persoane fiind rănite, afirmă surse citate ziarul Die Welt şi de postul BBC.

Un individ a atacat cu un topor pasageri ai unui tren din Germania, cel puţin 21 de persoane fiind rănite, afirmă surse citate ziarul Die Welt şi de postul BBC.

Presupusul autor al atacului a fost împuşcat mortal de forţele de intervenţie, confirmă Poliţia germană, potrivit publicaţiei West Deutsche Zeitung.

UPDATE 2.10 Atacul este un posibil "atentat islamist"

Atacul comis luni cu toporul de un refugiat afgan în vârstă de 17 ani într-un tren din landul german Bavaria, soldat cu cel puțin trei răniți, poate fi considerat un "atentat islamist", a afirmat ministerul local de interne, citat de AFP.

UPDATE 2.00 Atacul comis luni cu toporul are drept autor un refugiat afgan în vârstă de 17 ani.

Adolescentul afgan a încercat să atace 18 persoane cu un topor şi cu un cuţit. Ministerul de Interne din Bavaria a comunicat că au fost rănite patru persoane, dintre care trei sunt în stare critică. Alte 14 persoane sunt în stare de şoc. Tânărul de 17 ani de origine afgană a încercat să fugă de forţele de ordine după ce atacase pasagerii trenului, dar a fost împuşcat mortal de poliţie, informează publicaţia Süddeutsche Zeitung.

UPDATE 1.55 Conform unui purtător de cuvânt al Poliţiei regionale, cel puţin trei persoane sunt în stare gravă în urma atacului. În total, au fost atacate 18 persoane, dar majoritatea au scăpat cu răni uşoare.

UPDATE 1.20 Autorul atacului a fost împuşcat de poliţie. Potrivit unor surse, agresorul ar fi decedat. Conform agenţiei DPA, unii dintre răniţi sunt în stare critică

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţia germană a confirmat incidentul, precizând că au fost rănite cel puţin zece persoane, trei fiind în stare critică.

Atacul a avut loc luni seară într-un tren regional care circula între localităţile Treuchtlingen şi Würzburg, în centrul Germaniei.Un individ a atacat pasagerii trenului cu un topor, rănind 21 de persoane.

Nu există informaţii despre starea agresorului şi nici despre motivele acestuia.

Purtătorul de cuvânt al poliției din landul german Bavaria declară că operațiunea este în curs de desfășurare și nu poate confirma dacă individul care a atacat cu un topor călătorii dintr-un tren local a fost împușcat mortal, așa cum au anunțat mai multe media, scrie Reuters.

Surse: Mediafax/ Die Welt

El a pus la cale lovitura de stat! Generalul Akin Ozturk a recunoscut că a coordonat complotul din Turcia... Cine este atacatorul cu topor care voia să omoare un tren de pasageri în Bavaria! Avea doar 17 ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x