Antena Căutare

O pasare, arestata in Egipt, sub acuzatia de spionaj

O barza a fost arestata in Egipt, fiind suspectata de spionaj. Pasarea a fost predata autoritatilor de catre un cetatean, alaturi de alte patru inaripate care i s-au parut suspecte, relateaza Huffington Post.

O singura barza avea montat pe o aripa un dispozitiv ciudat. Un comitet de veterinari, chemat de oficiali guvernamentali, a stabilit ca dispozitivul electronic nu era unul de urmarire si nici o bomba in miniatura.

Se pare ca era vorba despre un aparat de monitorizare montat de niste oameni de stiinta francezi pentru a urmari traseul pasarilor migratoare. Acesta nu a mai functionat dupa ce barza a trecut de spatiul aerian al Frantei.

Cu toate acestea, cazul berzei-spion nu s-a incheiat. Oficiali din armata au fost chemati sa confirme ca pasarea nu avea dispozitive de spionaj si nu au avut voie sa discute nimic despre acest caz.

Barza este in arest si acum, pentru ca nu poate fi eliberata decat cu acordul procurorilor.

Foto: Wikipedia

America, mai aproape de Dunare: New York Magazin, o colectie de randuri pentru suflarea romaneasca... Moscova: 1.600 de soldati au defilat, pe o ploaie torentiala, in Piata Rosie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x