Căutare Live

O persoană a fost împuşcată la un concert al rapperului Lil Baby

O persoană a fost împuşcată în timpul unui concert pe care rapperul Lil Baby îl susţinea duminică seară într-un oraş din statul Alabama. Potrivit presei locale, victima a suferit răni care îi pun viaţa în pericol.

Un incident care a început în spatele scenei a ajuns în faţa spectatorilor, stârnind panică. Rapperul şi cei prezenţi la concert au fugit pentru a se adăposti, iar poliţia ajunsă la faţa locului nu a reuşit să găsească agresorul.

Numeroşi poliţişti au fost trimişi la Bill Harris Arena din Birmingham după ora locală 22.00. Mai mulţi martori au declarat că altercaţia a început în apropierea scenei şi că în interior au fost trase mai multe focuri.

Rapperul, pe numele real Dominique Armani Jones, interpreta piesa „My Dawg” când doi bărbaţi au ajuns pe scenă, căutând să iasă. După ce au fost auzite focuri de armă, rapperul a realizat ce se întâmplă şi a părăsit scena, în timp ce spectatorii s-au panicat şi au încercat să găsească adăpost. Concertul a fost oprit, iar poliţia a golit arena şi limitat accesul în împrejurimi.

Sursa : news.ro

Cercetătorii cer ajutorul posesorilor de PC-uri pentru studierea coronavirusului... Trei femei s-au luat la bătaie pentru hârtie igienică, din cauza isteriei create de răspândirea coronavirusului-Video...
Ultimele știri