Antena Căutare

O pisica ratacita, gasita dupa opt luni la 2.000 km de casa

O pisica din Statele Unite a fost gasita la peste doua mii de kilometri distanta de casa. Motanul a disparut in urma cu opt luni din statul New Mexico si a fost gasit in orasul Chicago.

Nimeni nu stie cum a reusit felina sa parcurga o distanta atat de mare, insa in curand va fi din nou alaturi de stapanii sai.
Daca ar putea sa vorbeasca, pisoiul Charles ar avea de spus o poveste incredibila.

Pana acum cateva luni a locuit cu stapana lui in statul american New Mexico. La un moment dat, fata l-a dat in grija
unei prietene si a plecat in vacanta. Atunci, motanul a disparut de acasa. Cand toata lumea il credea pierdut pentru totdeauna, pisoiul si-a facut aparitia la doua mii de kilometri departare de casa. Cei de la protectia animalelor l-au gasit in Chicago.

Charles are implantat sub piele un microcip, iar cu ajutorul lui i-a fost gasita stapana. Cu toate acestea, motanul Charles a fost la un pas de a fi euthanasiat, pentru ca stapana lui nu avea bani sa-l aduca inapoi acasa.

Spre norocul lui, o companie locala i-a aflat povestea si s-a oferit sa-l ajute. I-a facut cadou un zbor gratuit cu avionul pana in New Mexico.

Vulcanul islandez si-a intensificat activitatea... Zi solemna in Polonia. Clopotele tuturor bisericilor au rasunat la o saptamana de la tragedia de la Smolensk...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x