Antena Căutare

O profesoară însărcinată a fost omorâtă pe șosea! Ucigașul ei a fost filmat! Atenție, imagini tulburătoare! Video

O profesoară însărcinată a fost omorâtă pe șosea, cu două săptămâni înainte de a deveni mamă pentru a doua oară. Soțul ei a făcut declarații cutremurătoare și a cerut o schimbare legislativă.

Porfesoara însărcinată, Anna Kirsopp-Lewis, în vârstă de 34 de ani, a fost omorâtă pe șosea de un bărbat în vârstă de 62 de ani, Ian Barton, care a gonit cu mașina lui Porsche Cayenne 4x4 în Warminster, Wiltshire, pe 18 decembrie 2018, și a lovit automobilul pe care îl conducea ea, regulamentar.

Impactul a fost atât de puternic, încât profesoara însărcinată a fost aruncată din mașină. A murit pe loc, chiar de ziua de naștere a mamei ei. Șoferul care i-a luat viața a murit la cinci zile după accident, din cauza rănilor suferite.

Anna Kirsopp-Lewis, care mai avea un fiu, conducea către un consult medical. Se pregătea să devină mamă. Pentru fiul ei alesese numele Oscar.

În imaginile video filmate chiar înainte de tragedie, șoferul teribilist a fost surpins gonind pe șosea, pe timp de ploaie. A atins o viteză de peste 230 de kilometri la oră înainte de accident.

Soțul profesoarei este în continuare devastate de pierderea ei. „Era soția mea, cea mai bună prietenă a mea și viitorul meu. Era fericirea mea. Primul nostrum născut, Henry, este nevoit să trăiască fără mama și fratele lui. Vieșțile noastre sunt goale fără ea”, a spus el.

La o audiere ce a avut loc vineri în acest caz, în Salisbury, familia profesoarei a cerut ca legea să fie schimbată, pentru a fi recunoscut „cum se cuvine” și decesul lui Oscar, chiar dacă acesta nu a apucat să se nască.

NATO îşi susţine aliatul turc în urma ofensivei în nordul Siriei... Acordul ruso-turc cu privire la nordul Siriei este doar temporar, afirmă emisarul ONU pentru Siria Geir Pedersen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x