Antena Căutare

O româncă a fost condamnată la trei ani de ÎNCHISOARE în Franța! I se spune „dentist măcelar”

O româncă medic stomatolog a fost condamnată la trei ani de închisoare în Franța, după ce ar fi mutilat peste 20 de pacienți, într-o perioadă de doi ani.

O româncă medic stomatolog a fost condamnată la trei ani de închisoare în Franța, după ce ar fi mutilat peste 20 de pacienți, într-o perioadă de doi ani.

Stabilită în localitatea Angoulême din Franța, Anne-Marie Seserman, supranumită „măcelarul”, ar fi făcut 22 de victime, în perioada 2010 şi 2012, toate de pe Costa de Azur. Mai mulți pacienți au dat-o în judecată.

„Clienta mea a fost consultată pentru un incisiv. În cele din urmă, (…) doar patru dinți au mai rămas intacți”, a precizat avocata uneia dintre victime.

Un alt pacient a povestit că dentistul i-a scos 10 dinți sănătoși, coroanele i-au căzut deoarece nu erau fixate și a avut, de asemenea, abcese. Românca mai este acuzată că ar fi făcut intervenții fără anestezie, motiv pentru care unii pacienți leșinau în cabinetul stomatologic.

Anne-Marie Seserman a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare și o perioadă de încercare de tot trei ani. Instanța franceză i-a interzis să mai practice meseria de profesia de medic stomatolog, să lucreze într-un cabinet medical, sau să desfăşoare pe teritoriul Franţei vreo activitate comercială.

În plus, românca a fost obligată să plătească despăgubiri între 400 şi 20.000 de euro fiecărei victime , în funcţia de daunele provocate.

Decizie neașteptată! Regina Elisabeta a II-a a făcut anunțul! Care este data în care va ABDICA de la tron și cine îi va ... Cazurile care îngrijorează Franța! Autoritățile, în ALERTĂ, după ce zeci de copii s-au născut FĂRĂ MÂINI! Ipoteza lansat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x