Antena Căutare

O româncă de 23 de ani s-a sinucis în faţa turiştilor care vizitau Catedrala Sf. Paul din Londra! Era studentă eminentă și o viață plină de planuri! Ce a făcut-o să recurgă la cumplitul gest

O tânără româncă de 23 de ani, stabilită împreună cu familia în Marea Britanie, s-a sinucis în Catedrala Sf. Paul din Londra!

O tânără româncă de 23 de ani, stabilită împreună cu familia în Marea Britanie, s-a sinucis în Catedrala Sf. Paul din Londra!

Fata a comis gestul fatal în faţa zecilor de turişti aflaţi, în acel moment, în interiorul catedralei. Românca era o studentă eminentă şi o patinatoare talentată.

Lidia Drăgescu s-a aruncat de la balconul Catedralei Sfântul Paul din Londra. A sărit de la o înălţime de 30 de metri, sub privirile şocate ale turiştilor. Paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Vestea a căzut ca un trăsnet asupra mamei Lidiei şi celor doi fraţi ai săi.

Era o fată normală. Îl iubea pe Dumnezeu, dar era foarte tristă. Lectura era modalitatea ei de evadare.

Studentă eminentă și pasionată de artă

Lidia era o studentă eminentă şi visa să ajungă neurochirug. Era o tânără creativă, pasionată de lectură şi muzică clasică. Talentul prin care se făcea remarcată era patinatul.

Împreună cu mama ei şi cei doi fraţi gemeni, Lidia se stabilise în Marea Britanie în urmă cu cinci ani. Absolvise o universitate de business, iar acum se afla la cea de-a doua facultate. Lucra într-un restauranat pentru a-şi plăti studiile şi se gândise chiar să devină fotomodel.

Toată lumea o iubea, iar de fiecare dată când intra într-o cameră toate privirile se îndreptau asupra ei.

Lidia era însă o fire singuratică şi îşi făcea cu greu prieteni. Tânăra româncă îi mărturisise mamei sale că nu îşi găseşte locul în această lume. Nimeni nu şi-ar fi imaginat însă, gestul înfiorător la care urma să recurgă.

Cine este Sebastian Kurz, cel mai tânăr lider din lume. La doar 31 de ani, deține puterea unui stat... Pericol iminent de PRĂBUȘIRE: „Nu putem să anunțăm cu precizie unde va avea loc impactul cu Pământul!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x