Antena Căutare

O româncă de 45 de ani, împușcată mortal de soț, în Italia! Femeia n-a avut nicio șansă de supraviețuire

O româncă în vârstă de 45 de ani și-a pierdut viața marți după-amiază, după ce a fost împușcată mortal chiar de iubitul ei, un italian de 59 de ani.

O româncă în vârstă de 45 de ani și-a pierdut viața marți după-amiază, după ce a fost împușcată mortal chiar de iubitul ei, un italian de 59 de ani.

Incidentul teribil a avut loc într-o locuință din Cave, în apropiere de Roma, Italia. Carmen Vernica, femeia de 45 de ani, era căsătorită de câțiva ani cu Antonio Brigida, care lucra în domeniul transporturilor, dar care activa și ca voluntar pentru Crucea Roșie.

Se pare că femeia voia să-l părăsească pe bărbat, însă acesta n-a acceptat decizia ei sub nicio formă. A scos pistolul și a împușcat-o de mai multe ori.

Carabinierii ajunşi la faţa locului au găsit-o pe femeie moartă, într-o baltă de sânge, iar italianul încă mai ţinea pistolul în mână. Cei doi nu se aflau la prima căsnicie. Vecinii susţin că între ei nu se mai înregistraseră episoade de violenţă domestică.

Cum pot obține românii din străinătate cartea de identitate românească fără a se mai deplasa în țară. Care sunt costuril... Șase morți, între care patru copii, în urma unui incendiu violent! Nu se știe de la ce a pornit focul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x