Antena Căutare

O romanca, eroina in Italia: Si-a donat organele pentru a salva opt oameni

O romanca a salvat vietile a 8 oameni in Italia. Un accident cumplit a lasat-o in moarte cerebral, iar familia ei i-a respectat o dorinta despre care stiau de cateva luni. Si anume sa-i fie donate organele. Andreea Lupu avea 28 de ani si era operator de televiziune la un post local din Ancona.

Andreea Elena Lupu avea 28 de ani si toata viata inainte. Traia de 8 ani in Italia. Lucra la o firma de publicitate, dar si la o televiziune locala de langa Ancona. Pe 27 septembrie, romanca parea sa aiba o zi buna. Tocmai castigase la loto 20 de euro. Si a mers sa-si ridice premiul.

A intrat sa ia banutii pentru biletul de la loto. Cand a iesit afara, a iesit impreuna cu cel care a omorat-o. El s-a urcat pe motocicleta in cea mai mare viteza, in mijlocul strazii, ea trecand pe trecerea de pietoni. A oprit o masina ca s-o lase sa treaca, el nu a vazut-o si a luat-o in plin.

Romanca nu s-a mai ridicat. A intrat in moarte cerebrala la spitalul din Ancona.

Pe 3 octombrie, inima Andreei Lupu a incetat sa mai bata. Cu cateva luni inainte de tragedie, Andreea le spusese apropiatilor ca, in caz ca moare, vrea sa devina donatoare de organe. Si sa-i salveze pe altii. Si exact asta s-a intamplat. Andreea Lupu a salvat 8 italieni! Toate operatiile de transplant au fost reusite.

Povestea cutremuratoare a tinerei a ajuns pe prima pagina a ziarelor din Peninsula. Romanca va fi inmormantata maine, acasa, in Neamt.

foto: mobile-wallpapers.feedio.net

O romanca a scapat de expulzarea din Marea Britanie motivand ca fiul ei nu stie limba romana... Imbatranirea populatiei, un cosmar demografic si economic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x