Antena Căutare

Doamne, ce MOARTE cumplită au avut! O româncă și unul dintre copiii ei au pierit în Italia

O româncă și unul dintre fiii ei, în vârstă de 7 ani, au murit luați de ape, la Gizzeria, Italia, în urma unei furtuni puternice în zona San Pietro Lametino din Lamezia Terme, în timpul căreia râul Cantagalli a ieșit din matcă.

O româncă și unul dintre fiii ei, în vârstă de 7 ani, au murit luați de ape, la Gizzeria, Italia, în urma unei furtuni puternice în zona San Pietro Lametino din Lamezia Terme, în timpul căreia râul Cantagalli a ieșit din matcă.

Cel de-al doilea copil al femeii, un băiețel în vârstă de 2 ani, nu a fost încă găsit de echipele de salvare.

Regiunea Calabria din Italia este afectată de ploi puternice și inundații în aceste zile.

Potrivit publicației Corriere della Sera, Stefania Signore, o mamă de 30 de ani, se întorcea acasă, în Gizzeria, după ce și-a vizitat socrii, la Curinga.

Femeia, care era în mașină cu cei doi băieți, unul de 7, iar celălalt de doar 2 ani, și-a sunat disperată soțul pentru ajutor.

Jurnaliștii italieni notează că, cel mai probabil, văzând că mașina ar putea fi luată de ape, femeia a coborât din autoturism pentru a căuta un loc mai sigur.

Nu a mai apucat. Trupurile Stefaniei și fiului ei de 7 ani, Cristian, au fost găsite într-un jgheab, la sute de metri de mașină.

Sursă: Libertatea.

Tentativă de OMOR la METROU! Două persoane, împinse în fața morții. Atenție, imagini ȘOCANTE! - VIDEO... TRAGEDIE IMENSĂ! 50 de oameni au murit și alții 100 au fost arși grav pe o șosea, din cauza unei autocisterne cu combust...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x