Antena Căutare

Eliza, o româncă superbă de 27 de ani, aproape ucisă de iubitul ei milionar, de 57! Ce i-a făcut, când a ieșit de la duș! „M-am apărat”

Un fotomodel cu origini românești, în vârstă de 27 de ani, ar fi fost cât pe ce să fie ucisă de soțul ei milionar, un portughez cu 30 de ani mai în vârstă.

Eliza, o româncă superbă de 27 de ani, aproape ucisă de iubitul ei milionar, de 57! Ce i-a făcut, când a ieșit de la duș! „M-am apărat”
Modelul cu origini românești și milionarul portughez.

Milionarul, Carlos Ignacio Pinto, un om de afaceri portughez în vârstă de 57 de ani, este acuzat că a încercat să îşi ucidă soţia, pe Eliza Pinto, în vârstă de 27 de ani.

Cei doi s-au prezentat la începutul acestei săptămâni în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Pontevedra, informează LaVoxdeGalicia.

Potrivit ElPais, Carlos Pinto fusese condamnat iniţial, în martie 2019, la 11 ani şi 4 luni cu executare pentru tentativă de omor, dar Curtea Superioară de Justiţie din Galicia a decis reluarea procesului.

Ce s-a întâmplat între româncă și milionar. Varianta ei și varianta lui!

Eliza s-a apărat şi a declarat în faţa instanţei că a fost atacată de soţul său la un hotel din Spania, în momentul în care ieşea de sub duş. Aceasta a susţinut că a fost lovită în cap cu un obiect dur, probabil o piatră, iar soţul său a încercat să o ucidă.

Patru dintre angajaţii hotelului au confirmat povestea fotomodelului cu origini româneşti.

De cealaltă parte, milionarul portughez a susținut că el nu a făcut altceva decât să se apere în faţa femeii care încerca să-l omoare pentru a încasa o poliţă de 150.000 de euro.

Mai mult, Pinto a declarat că Eliza l-ar fi înşelat în repetate rânduri cu fostul iubit, dar şi cu o femeie, aparent tot româncă, şi că de fapt femeia nu ar fi vrut decât să pună mâna pe averea sa.

În paralel cu procesul legat de tentativa de omor, Carlos şi Eliza se află şi în plin proces de divorţ.

Descoperire bombă despre coronavirus! Experții au aflat cum se transmite! Ce poți face ca să te protejezi... Ultimă oră! Atac terorist la Londra! Oameni înjunghiați pe stradă! „Se ținea de abdomen și a căzut într-o baltă de sânge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x