Antena Căutare

O scoala din SUA, transformata in casa bantuita de elevii care asteapta Halloween-ul

Febra Halloween-ului a cuprins deja Statele Unite si nici nu e de mirare avand in vedere ca maine e marea sarbatoare americana. Elevii unei scoli din Tennessee au transformat o anexa a institutiei intr-o casa bantuita

Un liceu din Tennessee a fost invadat de monstrii si fantome. Elevii joaca roluri inspaimantatoare, dar pentru un scop nobil.

Toti curiosii care vor sia viziteze licelul in noaptea de Halloween vor plati un bilet, iar banii stransi vor fi folositi in beneficiul elevilor. Spera ca asa vor deveni atractia orasului si vor putea sa stranga bani pentru fondul scolii.

In statul Ohio, sute de copii au participat la cursa dovlecilor. Concurentii trebuie sa parcurga un traseu pe sanie in timp ce oamenii de pe margine arunca in ei cu bucati de dovleci.

Sarbatoarea de Halloween are loc pe 31 octombrie. In multe tari, in seara de Halloween si, cateodata, chiar si in seara premergatoare acesteia, se organizeaza diverse parade si carnavaluri.

Halloween-ul este o sarbatoare de origine celtica. In America, sarbatoarea de Halloween este un amestec de credinte religioase, ritualuri si traditii pagane. Imigrantii irlandezi au fost cei care au adus aici Halloween-ul.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Casa parinteasca a lui Steve Jobs devine monument istoric... Profesor alergic la... scoala! Un britanic sufera de o sensibilitate aparte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x