Antena Căutare

I-a salvat viața cu o îmbrățișare, iar acum se pregătește să îmbrace rochia de mireasă pentru el! „Suntem gata să fim fericiți”

O studentă din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord i-a salvat viața iubitului ei cu o îmbrățișare, la scurt timp după ce l-a întâlnit prin intermediul aplicației Tinder, la care prietenei de-ai ei au înscris-o „din glumă”.

O studentă din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord i-a salvat viața iubitului ei cu o îmbrățișare, la scurt timp după ce l-a întâlnit prin intermediul aplicației Tinder, la care prietenei de-ai ei au înscris-o „din glumă”.

Studenta în vârstă de 20 de ani, din Lancashire, Emma Mayor, i-a oferit îmbrățișara salvatoaare iubitului ei, James Catlow, în vârstă de 21 de ani, la doar câteva luni de când s-au întâlnit. Tânăra a simțit atunci un nodul pe spatele bărbatului și l-a determinat pe acesta să meargă de urgență la medic.

Tânărul a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer osos - Sarcomul Ewing, localizat într-o coastă.

„James îmi spune întotdeauna că i-am salvat viața. Însă, dacă este așa, atunci nu l-am salvat doar pe el, ci am salvat viitorul nostru împreună”, a spus studenta care și-a salvat iubitul cu o îmbrățișare, în noiembrie 2017.

Tratamentul lui a început în iunie 2018. Acesta a continuat în ultimele 13 luni, și a inclus și terapie cu protoni, în Statele Unite ale Americii. În mai, el a fost operat pentru a-i fi extirpate tumora, coasta în care aceasta a apărut, precum și coastele aflate deasupra și dedesubtul acesteia.

Tânăra studentă nu l-a abandonat pe bărbatul pe care îl cunoștea de doar cinci luni înainte de a începe calvarul, ci a rămas lângă el, oferindu-i sprijin pe tot parcursul perioadei în care acesta a suferit.

„Am trecut prin iad, iar acum suntem gata să fim fericiți. Și vom fi fericiți cu o viață simplă. Experiența pe care am trăit-o împreună ne-a învățat că lucrurile mărunte sunt cele care, de fapt, înseamnă totul – cum ar fi să mergem la cinema – și, desigur, să fim sănătoși. Vrem să ne întemeiem o familie. Glumim despre povestea grozavă pe care le-o vom spune copiilor noștri sau despre discursurile emoționante pe care le vor spune oamenii la nunta noastră”, a spus Emma Mayor.

Tânăra a precizat că este posibil ca boala să reapară, dar că ea și iubitul ei au ales să nu trăiască temându-se continuu de această posibilitate.

O femeie a murit după ce a născut gemeni! Soțul femeii, acuzații grave: ”Mi-au spus că nu e grav, că totul e sub control... Salvare de coșmar, cu un elicopter! Targa pe care se afla pacienta s-a rotit ca o elice. Atenție, imagini tulburătoare! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x