Antena Căutare

HALUCINANT! O tânără a fost BĂTUTĂ în public pentru un gest inofensiv. Ce „infracțiune” i-a adus pedeapsa brutală

O tânără în vârstă de 21 de ani din Indonezia a fost bătută în public alături de iubitul ei, luni, deoarece îndrăgostiții au fost surprinși în timp ce se aflau „aproape unul de altul”.

O tânără în vârstă de 21 de ani din Indonezia a fost bătută în public alături de iubitul ei, luni, deoarece îndrăgostiții au fost surprinși în timp ce se aflau „aproape unul de altul”.

Pedeapsa arhaică a avut loc în orașul Banda Aceh, unde legea Sharia este respectată cu strictețe.

Aici, oamenii sunt loviți de până la 200 de ori pentru infracțiuni precum consumul de alcool, relații sexuale cu persoane de același sex, participarea la pariuri sau orice relație extraconjugală.

Practica barbară a fost sprijinită în anul 2001 de guvernul din Jakarta, astfel încât să îi crească autoritatea, în timp ce separatiștii au căutat să își mărească puterea. Regiunea a încheiat una cord de pace cu guvernul în 2005, iar legea Sharia a fost susținută în continuare.

Astfel, bărbații și femeile sunt loviți cu bețe din bambus în fața unor privitori – mulți dintre ei fiind bărbați în uniforme, care fac fotografii.

Pentru infracțiunea de a te afla în apropierea iubitului sau iubitei se aplică o sancțiune ce constă în 10 până la 25 de lovituri.

În proporție de peste 90%, populația de 255 de milioane de locuitori a Indoneziei este alcătuită din musulmani, dar majoritatea practică credința moderat. Însă, brutalitatea s-ar fi intensificat în ultimii ani.

Spectacol de circ MACABRU! O leoaică s-a năpustit asupra unei fetițe. Imagini ȘOCANTE! – FOTO... Este PRĂPĂD! Cod ROȘU de FURTUNĂ în Italia! Cele mai afectate zone ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x