Antena Căutare

O tânără a murit, încercând să-și facă selfie pe o stâncă din Golful Diamond, în Australia

O femeie și-a pierdut viața după ce a căzut în ocean de pe o stâncă celebră încercând să-și facă un selfie la Diamond Bay în Vaucluse, în apropiere de Sydney, scrie Guardian.

O femeie și-a pierdut viața după ce a căzut în ocean de pe o stâncă celebră încercând să-și facă un selfie la Diamond Bay în Vaucluse, în apropiere de Sydney, scrie Guardian.

Martorii spun că victima ar fi făcut fotografii în momentul în care a alunecat și a căzut de la o înălțime de 30 de metri pe stâncile de la malul oceanului.

Femeia, în vârstă de 27 de ani, se pare că locuia în Sydney. În ciuda eforturilor de salvare la care au participat polițiști și medici, un elicopter și echipaje pe apă, tânăra a murit.

Diamond Bay a ajuns un loc cunoscut pentru amatorii de instantanee selfie, mulți vizitatori sărind gardul de protecție pentru a face poze pe marginea stâncii.

Consiliul local din Waverly a adoptat în iunie o hotărâre prin care încerca să pună capăt acțiunilor necugetate ale celor care caută senzații tari și își riscă viața pentru un selfie.

Sursă: Gazeta de Sud

Cel puţin 4.000 de persoane reţinute în baza unei legi controversate în Caşmirul indian de la revocarea autonomiei... Opt răniţi în manifestaţii în Caşmirul indian, unde autorităţile reimpun restricţii slăbite anterior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x