Antena Căutare

Visul de a se alinia standardelor societății i-a adus moartea! Maria a murit pe patul de spital, după o operație de rinoplastie, la 21 de ani

Dorința unei tinere de a avea un nas mai frumos i-a adus sfârșitul. Familia a fost cea care i-a făcut cadou intervenția de rinoplastie, cu ocazia zilei de naștere, însă intenția bună s-a transformat într-o tragedie. 

Dorința unei tinere de a avea un nas mai frumos i-a adus sfârșitul. Familia a fost cea care i-a făcut cadou intervenția de rinoplastie, cu ocazia zilei de naștere, însă intenția bună s-a transformat într-o tragedie.

Citește și: A păcălit sistemul medical pentru că voia să își facă o operație estetică la nas, pe gratis! „M-am născut aici. Chiar nu cred că am făcut ceva atât de greşit”

Maria Chiara, o tânără în vârstă de 21 de ani, a fost mereu nemulțumită de aspectul nasului ei. De ziua ei, însă, familia s-a gândit să-i facă cadou o rinoplastie. Astfel, ea a ajuns să fie operată la clinica ”Casa del Sole”, Formia, însă în timpul intervenției tânăra a făcut stop cardio respirator și a murit după scurt timp, la spital, scrie ilmessaggero.it.

Citește și: „Cea mai bătrână Barbie” și-a făcut a 105-a operație estetică! Cât a costat-o obsesia de a deveni „femeia din plastic”- Foto

Familia acuză acum că, în timpul operației, alimentarea cu oxigen ar fi fost întreruptă. Tocmai de aceea, a solicitat examinarea tubului prin care se introduce oxigenul. De asemenea, aceștia au suspiciuni cu privire la medicamentul folosit pentru a reduce sângerarea în timpul operației.

Citește și: Cele mai bizare operații estetice făcute de românce în 2018!

Autoritățile așteaptă acum rezultatele autopsiei pentru a ști, cu exactitate, ce a dus la decesul tinerei de doar 21 de ani.

Statele Unite nu vor livra avioane Turciei... Congresmenii americani şi-au intensificat atacurile împotriva Facebook legate de criptomoneda Libra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x